Satıyorum 🍔 YKupon | 🍕 Yemeksepeti Yemek - Market - Mahalle için İndirimli Hesaplar 🌭

+rep 12tl lik 90/60 indirim kodu aldım şuan hamburgeri gömüyorum kredi yükleme sipraiş her şey çok hızlı ve sorunsuzdu

Merhaba takipçileri,

Harika haberlerimiz var! Sitemizdeki [YEMEK] 100/50 İNDİRİM (PC/MOBIL) ürünümüzün fiyatını düşürdük ve sizler için daha da cazip hale getirdik. İşte yeni fiyatımız:

[YEMEK] 100/50 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Fiyatı sadece 1 TL!

Sitemizdeki stoklarımızı güncelledik:

[YEMEK] 150/70 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!
[YEMEK] 120/60 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!

Bu fırsatı kaçırmayın! Bu indirimli hesaplar sınırlı sayıdadır, o yüzden acele edin. Hemen web sitemizi ziyaret edebilir ve satın alabilirsiniz.

Önümüzde ki saatlerde birbirini takip eden çekilişlerimiz gerçekleşecektir,

Ykupon Discord sunucumuza katılarak gelecekteki indirimlerimizi / çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;
Ykupon Telegram kanalımıza katılarak gelecekteki indirimlerimizi kaçırmayın;

Hepinize iyi alışverişler dileriz!

YKupon Ekibi

+rep hızlı güvenilir 10. hesabımı alıyorum hiç sorun yaşamadım

Ykupon Nedir ?

Ykupon, sizler için Yemeksepeti üzerinde indirim tanımlanmış hesaplar oluşturmaktadır. Bu hesaplar kullanıcılarımıza zaman ve para tasarrufu sağlamak için tasarlanmıştır. Siz de sitemizde indirimli hesaplar arasından seçim yapın, ödemenizi yapın ve indirimleri hemen kullanmaya başlayın!

Kuponlar

Kral çekiliş yap be

Sevgili takipçileri sizlere efsane haberlerimiz var!

Bayram boyunca tüm 40 TL ve üzeri bakiye yüklemelerinize %30 bonus indirimi sunuyoruz.

Artık hem yepyeni bir YKupon tarayıcı eklentisine, hem de YKupon Android uygulamasına sahibiz. Artık platform fark etmeksizin tek tıklamayla satın aldığınız indirimli yemeksepeti hesabına giriş yapabileceksiniz. Ancak lütfen diğer Yemeksepeti eklentilerini kaldırdığınızdan emin olun, bu sayede eklentimizin sorunsuz bir şekilde çalışması garanti edilir.

Ayrıca, sizlere fiyatı düşen ve yenilenen kuponlarımızdan bahsetmek istiyoruz;

• [YEMEK] 90/60 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Fiyatı 12 liradan 7 liraya düştü !
  • [YEMEK] 80/40 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Fiyatı 8 liradan 3 liraya düştü !
  • [YEMEK] 120/60 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Fiyatı 12 liradan 7 liraya düştü !
  • [YEMEK] 150/75 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Fiyatı 15 liradan 11 liraya düştü !
  • [YEMEK] 100/40 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!
  • [YEMEK] 100/50 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!
  • [YEMEK] 120/50 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!

Ykupon Discord sunucumuza katılarak destek alabilirsiniz ve gelecekteki indirimlerimizi / çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

Ykupon Telegram kanalımıza katılarak gelecekteki indirimlerimizi kaçırmayın;

İyi bayramlar dileriz!

YKupon Ekibi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt