Satıyorum 🍔 YKupon | 🍕 Yemeksepeti Yemek - Market - Mahalle için İndirimli Hesaplar 🌭

Önümüzdeki saatlerde Discord üzerinden çekilişler yapılacaktır. Ykupon Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

Önümüzdeki saatlerde Discord üzerinden çekilişler yapılacaktır. Ykupon Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

Discordlarında her gün çekiliş yapıyorlar bu sefer de bana çıktı , çok ilgililer hemen kodumu teslim ettiler.

Merhaba sevgili takipçileri,

Harika haberlerimiz var! Sitemizdeki [MARKET] 120/50 İNDİRİM (PC/MOBIL) ürünümüzün fiyatını düşürdük ve sizler için daha da cazip hale getirdik. İşte yeni fiyatımız:

[MARKET] 120/50 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Fiyatı sadece 2.5 TL!

Sitemizdeki stoklarımızı güncelledik:

[YEMEK] 90/60 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!
[YEMEK] 150/70 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!
[YEMEK] 120/60 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!
[MARKET] 120/50 İNDİRİM (PC/MOBIL) - Stoklar güncellendi!

Bu fırsatı kaçırmayın! Bu indirimli hesaplar sınırlı sayıdadır, o yüzden acele edin. Hemen ziyaret edebilir ve satın alabilirsiniz.

Ykupon Discord sunucumuza katılarak gelecekteki indirimlerimizi / çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;
Ykupon Telegram kanalımıza katılarak gelecekteki indirimlerimizi kaçırmayın;

Hepinize iyi alışverişler dileriz!

YKupon Ekibi

Discord üzerinden çekilişimiz başlamıştır. Ykupon Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

Merhaba,

Fiyatlarımız tanıtım amaçlı düşürülmüştür, bu fırsatı kaçırmayın! Bu indirimli hesaplar sınırlı sayıdadır, o yüzden acele edin. Hemen ziyaret edebilir ve satın alabilirsiniz.

Şuanda discord üzerinden çekilişimiz başlamıştır. Ykupon Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

kral ayıp değil mi attackları durdurdum dedim banladiniz la

Hocam nasıl bu kadar ucuza satıyorsunuz? Methodu satma şansınız var mı?

çok başarılı bir adet 90/60 alım yaptım 0.75TL ye onaylı hesap bulmak imkansız gibi bir şey pizzamı söyledim 30TL ye bekliyorum

Discord üzerinden çekilişimiz başlamıştır, Ykupon Discord sunucumuza katılarak çekilişlerimizi takip edebilirsiniz;

+ref bugün 2 hesap aldım paralari katladim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt