Çözüldü yedi şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu sektörde kaliteli iş yapmak istiyorsan şeffaf olmalısın.
Şeffaflık bir yere kadar sürüyor maalesef, bir süre öyle dolandım zaten bir kaç olaydan sonra sadece kendi önlemimi almaya başladım

Şeffaflık bir yere kadar sürüyor maalesef, bir süre öyle dolandım zaten bir kaç olaydan sonra sadece kendi önlemimi almaya başladım
doğrudur sen bu şekilde hizmet verirsen müşteri memnuniyeti olmaz. ne yapabilirsin mesela? website açıp weepay ile anlaşabilirsin veyahut iyzico, shopier. kimse senin bilgilerini göremez.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
doğrudur sen bu şekilde hizmet verirsen müşteri memnuniyeti olmaz. ne yapabilirsin mesela? website açıp weepay ile anlaşabilirsin veyahut iyzico, shopier. kimse senin bilgilerini göremez.
öyle olduğu zaman kazançtan fazla kaybım oluyor sonuçta bu işi hobi olarak yapıyorum ve şirket vs. değilim.

24 saat bekle gelır paran satıcının gram sucu yok adam oncesınde oyle bır olay yasamıs kendını guvene almak ıcın boyle calısıyor

24 saat sonunda mağduriyet sürerse tekrar şikayet konusu açın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt