Çözüldü yedi şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iadeni rahatlıkla alırsın bunun dolandırıcılık yada sahtekarlıkla alakası yok kapat konuyu daha fazla rezil olma

Hayır, işlem sırasında söyledim ve gereken ekran görüntülerini iletiyorum;
Ayrıca kişilere sonradan para gönderme olayı şöyle; eğer 1.200 farklı olarak atarsanız tasarımlara başlarım diyorum çünkü kişi zaten gereken iadeyi 24 saat içinde alacak.

Hayır, kanıtlayabilirim dokuz olmadığımı.

kardeşim beni yanlış anlamanı istemem. Fakat senden alışveriş yapan kişi hangarscript. Sana ters birşey yapacağınıda düşünmüyorum çünkü adam 30 yaşında. :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardeşim beni yanlış anlamanı istemem. Fakat senden alışveriş yapan kişi hangarscript. Sana ters birşey yapacağınıda düşünmüyorum çünkü adam 30 yaşında. :D
bir tek kişiye özel bir durum değil ben önlemimi alıyorum özellikle işi olmayıp bu şekilde işi bittikten sonra çirkinleşip küfür eden insandan da beklerim bunu açıkcası ki yaş bu durumda fark etmiyor

bir tek kişiye özel bir durum değil ben önlemimi alıyorum özellikle işi olmayıp bu şekilde işi bittikten sonra çirkinleşip küfür eden insandan da beklerim bunu açıkcası ki yaş bu durumda fark etmiyor
bu sektörde kaliteli iş yapmak istiyorsan şeffaf olmalısın.

yaşa bakmiyo bu işler işin içine hele para girince kimin ne yapicağını bilemessin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt