Çözüldü yedi şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hayır, işlem sırasında söyledim ve gereken ekran görüntülerini iletiyorum;
Ayrıca kişilere sonradan para gönderme olayı şöyle; eğer 1.200 farklı olarak atarsanız tasarımlara başlarım diyorum çünkü kişi zaten gereken iadeyi 24 saat içinde alacak.

Hayır, kanıtlayabilirim dokuz olmadığımı.

Tamamdır, cânımın içi, özür diliyorum. Seni onunla karıştırdım pardon.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Ne demek estağfirullah.

Ayrıca müşteri isterse yapım aşamasında layerları ve psd'leri gösteriyorum.

acıklamaya bişey yazmadığı için para geri iade edilcektir konuyu dahada uzatmaya gerek yok
not: herhangi bir Yalancılık, sahtekarlık, yok olayda

Ne demek estağfirullah.

Ayrıca müşteri isterse yapım aşamasında layerları ve psd'leri gösteriyorum.

Ya bak ekranı ısıyorum sinirden @vount12 kardeşim sen işinde gücünde olan adamla niye sidik yarıştırıyorsun birde baya kişi saçma buldu yazmış ben utandım a, tamamen cahillikten açılmış konu, 24 saate al iadeni yok ol utançtan.

Ya bak ekranı ısıyorum sinirden @vount12 kardeşim sen işinde gücünde olan adamla niye sidik yarıştırıyorsun birde baya kişi saçma buldu yazmış ben utandım a, tamamen cahillikten açılmış konu, 24 saate al iadeni yok ol utançtan.
acıklamaya bişey yazmadığı için para geri iade edilcektir konuyu dahada uzatmaya gerek yok
Kendilerine belirttim zaten papara kısmında panel kullanımından dolayı bir kaç kere başıma geldi ve sonradan şikayet ile olaylar çözüldü, korkum yok fakat ben önlemimi almak istiyorum. Yanlış atma durumu size bağlı ve sizin sorumluluğunuz üzerinde olduğu için bu konuda benden bir şey gelmez. Kendileri yerine müşteri hizmetleri ile de görüştüm ve böyle söylediler. Buradan cheatglobal yetkililerine sesleniyorum, sayın yetkililer şahıs oluşturmuş olduğu bu şikayet ile kimseye hiç bir şey kanıtlamış olmuyor, sadece işime hiç yoktan taş koyuyor.

Maşallah bu gün herkes formunda şikayetler açılıyor

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @yedi
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Yalancılık, sahtekarlık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 13.11.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/kaliteye-oenem-veriyoruz-inpixel-studio-graphic-design-services.60888/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller : , , , ,
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :Merhaba @yedi bu adamdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Papara ibanı diye bize paparanın ibanını gönderdi 1200 tl para gönderdik sonra açıklamaya papara numaramı yazın diye söyledi. Normal iban istedik veya başka bir ödeme yöntemi yok panelden bulursunuz beni yok kendimi koruyorum yok yapamam kendi ibanımla adama diyorum ki senin bilgilerini napıcam ben işini düzgün yap benim için yeterli, diyor ki önlem alıyorum. Parayı paparaya gönderdik 2 saat geçti para geri gelmedi. Ve hala bize bana 1200 atın yapayım diyor. Adama attık iade gelmedi diyoruz. Sen yap para gelince atıcaz senin hatan diyoruz. Adam tamam yapıcam diyor. 2 saat sonra parayı atın öyle yapıcam diyor yalancının tekidir alışveriş yapmayınız.
3 sayfalık konuyu okudum ve özet olarak şunu diyebilirim burda bi yanlış anlaşılma var satıcı sana x ibanını atıyor ve ibana birşey girmediğin için para havuza düşüyor ve 24saat içerisinde iade alıcaksın zaten eğer halen daha bir iade gelmiyorsa konuyu keşke o zaman açsaydın bana kalırsa evet arkadaşın kendine göre prensipleri olabilir parayı alıp hazırlar orasını bilemem lakin eğer yanlış okumadıysam sana filtreli bir şekilde gönderebilirim demiş boş bir konu bana göre. :businessman:

geçmiş olsun

Vaay iridium sen milleti ud hile ayagini silkerken iyi. noldu sana ya ? cok paralar kaldiriyordun cok paran vardi 1200 tlnin derdinemi dustun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt