Çözüldü yedi şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vount12

Gold Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @yedi
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Yalancılık, sahtekarlık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 13.11.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/kaliteye-oenem-veriyoruz-inpixel-studio-graphic-design-services.60888/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller : , , , ,
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :Merhaba @yedi bu adamdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Papara ibanı diye bize paparanın ibanını gönderdi 1200 tl para gönderdik sonra açıklamaya papara numaramı yazın diye söyledi. Normal iban istedik veya başka bir ödeme yöntemi yok panelden bulursunuz beni yok kendimi koruyorum yok yapamam kendi ibanımla adama diyorum ki senin bilgilerini napıcam ben işini düzgün yap benim için yeterli, diyor ki önlem alıyorum. Parayı paparaya gönderdik 2 saat geçti para geri gelmedi. Ve hala bize bana 1200 atın yapayım diyor. Adama attık iade gelmedi diyoruz. Sen yap para gelince atıcaz senin hatan diyoruz. Adam tamam yapıcam diyor. 2 saat sonra parayı atın öyle yapıcam diyor yalancının tekidir alışveriş yapmayınız.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı :
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

bu formu doldur konuyu duzenle

Merhaba @yedi bu adamdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Papara ibanı diye bize paparanın ibanını gönderdi 1200 tl para gönderdik sonra açıklamaya papara numaramı yazın diye söyledi. Normal iban istedik veya başka bir ödeme yöntemi yok panelden bulursunuz beni yok kendimi koruyorum yok yapamam kendi ibanımla adama diyorum ki senin bilgilerini napıcam ben işini düzgün yap benim için yeterli, diyor ki önlem alıyorum. Parayı paparaya gönderdik 2 saat geçti para geri gelmedi. Ve hala bize bana 1200 atın yapayım diyor. Adama attık iade gelmedi diyoruz. Sen yap para gelince atıcaz senin hatan diyoruz. Adam tamam yapıcam diyor. 2 saat sonra parayı atın öyle yapıcam diyor yalancının tekidir alışveriş yapmayınız.
açıklamaya papara numarası yazmadıysan 24 saat içinde sana iade gelir.

Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/kaliteye-oenem-veriyoruz-inpixel-studio-graphic-design-services.60888/
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :Merhaba @yedi bu adamdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Papara ibanı diye bize paparanın ibanını gönderdi 1200 tl para gönderdik sonra açıklamaya papara numaramı yazın diye söyledi. Normal iban istedik veya başka bir ödeme yöntemi yok panelden bulursunuz beni yok kendimi koruyorum yok yapamam kendi ibanımla adama diyorum ki senin bilgilerini napıcam ben işini düzgün yap benim için yeterli, diyor ki önlem alıyorum. Parayı paparaya gönderdik 2 saat geçti para geri gelmedi. Ve hala bize bana 1200 atın yapayım diyor. Adama attık iade gelmedi diyoruz. Sen yap para gelince atıcaz senin hatan diyoruz. Adam tamam yapıcam diyor. 2 saat sonra parayı atın öyle yapıcam diyor yalancının tekidir alışveriş yapmayınız.
parayı atarken açıklama yazmadıysan para 24 saat içinde iade olur. sıkıntısız parayı atıp da yine istiyorsa yanlışı vardır ban yer

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
parayı atarken açıklama yazmadıysan para 24 saat içinde iade olur. sıkıntısız parayı atıp da yine istiyorsa yanlışı vardır ban yer
Ben biliydim bole konu acilcani

papara ile iletişime geçtinmi.
paranın kullanıcıya geçip geçmdiğini sor bence.

Geçmis olsun, çocuğun birinden 1.200₺'ye full Canva tasarım alacağınıza ön ödemeli bide @Zeph 'den alabilirdiniz, tasarımı atmadan para almak ne dünya abi bari filigranlı atar insan.

Geçmis olsun, çocuğun birinden 1.200₺'ye full Canva tasarım alacağınıza ön ödemeli bide @Zeph 'den alabilirdiniz, tasarımı atmadan para almak ne dünya abi bari filigranlı atar insan.
Söyledik zaten bizim de işimiz acil olduğu için yok dedi para atmadan atmam hiç birşeyi bizde yolladık parayı

papara ile iletişime geçtinmi.
paranın kullanıcıya geçip geçmdiğini sor bence.
papara bu işleme bakamıyoruz diyor. Farklı bankadan attığımız için.

Söyledik zaten bizim de işimiz acil olduğu için yok dedi para atmadan atmam hiç birşeyi bizde yolladık parayı

papara bu işleme bakamıyoruz diyor. Farklı bankadan attığımız için.
açıklamayı yazdın mı

Oha abi sen şakasınnn, normalde bu tasarım işlemlerinde önce tassrım yapılır filigranlı ya da düşük kaliteli iletilir revizeler yapılır sonra ücret sonra da tasarım atılır dolandıracağı belliymiş, veled zaten tasarımlarıda klavyeye osursam daha iyi olur, Canva'dan yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt