HeijanUmut47
Bronz Üye
Arkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi
tamam abeSorunun çözümünü bulabilirsen bana da iletirsen çok sevinirim.
Kanka Driver Ları kontrol ettinmi Virüs programlarından kaynaklı olabilir
direxct in 2005 den 2019 una kadar indirmeyi deneyebilirmisin lütfen direxct den kaynaklı çok büyük ihtimalle ve ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat programı sil yükle windows defenderi kapat dene olucaktırolmadı knk
işe yaramadı
evet bende işe yaradı sizdede işe yarayabilir hekrez için diyorum deneyin denemekten zarar gelmez aslaİşe yarıyor mu ona göre bir arkadaşıma geri dönüş yapacağım o da aynı sorunu yaşamaktaydı.
İnsta felan varsa söylermisin daha rahat konuşalımdirexct in 2005 den 2019 una kadar indirmeyi deneyebilirmisin lütfen direxct den kaynaklı çok büyük ihtimalle ve ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat programı sil yükle windows defenderi kapat dene olucaktır
evet bende işe yaradı sizdede işe yarayabilir hekrez için diyorum deneyin denemekten zarar gelmez asla
instagram kullanmıyorum fakat bir çözüm yöntemi daha bulmaya çalıştım sanaİnsta felan varsa söylermisin daha rahat konuşalım