Çözüldü Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeijanUmut47

Bronz Üye
Arkadaşlar Hileyi indirdim çaılştırdım sonra Microsoft .NET Framework Hatası verdi bilen varsa yardımcı olabilirmi

denetim masasından frameworku sil sonra bu sitede CGLOADER indirme yerinden indir eğer sorun düzelmezse tekrardan yaz bakalım

olmadı knk

işe yaramadı
direxct in 2005 den 2019 una kadar indirmeyi deneyebilirmisin lütfen direxct den kaynaklı çok büyük ihtimalle ve ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat programı sil yükle windows defenderi kapat dene olucaktır
İşe yarıyor mu ona göre bir arkadaşıma geri dönüş yapacağım o da aynı sorunu yaşamaktaydı.
evet bende işe yaradı sizdede işe yarayabilir hekrez için diyorum deneyin denemekten zarar gelmez asla

direxct in 2005 den 2019 una kadar indirmeyi deneyebilirmisin lütfen direxct den kaynaklı çok büyük ihtimalle ve ondan sonra bilgisayarını yeniden başlat programı sil yükle windows defenderi kapat dene olucaktır

evet bende işe yaradı sizdede işe yarayabilir hekrez için diyorum deneyin denemekten zarar gelmez asla
İnsta felan varsa söylermisin daha rahat konuşalım

net framework son sürümü kur. eğer hileyi buradan indirmediysen içinde trojan olan sahte bir hile olabilir (eskiden sahte hile videoları atıp rat'a net framework uyarısı koyardım ondan söyledim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt