Hocam kullandığınız unpackerı lütfen özelden iletir misiniz? Rica ediyorum hocam sizden. (Modlanmış bi unpacker yaptığınızı biliyorum lütfen atma şansınız var mı?)Unpacked:
![]()
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayır, maalesef.Hocam kullandığınız unpackerı lütfen özelden iletir misiniz? Rica ediyorum hocam sizden. (Modlanmış bi unpacker yaptığınızı biliyorum lütfen atma şansınız var mı?)
malesef.@0x58B kanka sen at bari şu unpackerı ya aga ayıp değil mi bişi rica etmişiz şurda lütfen ya
Madem vermiceksiniz paylaşmayın hacı o zaman böyle konular.malesef.
Kendi korumamın unpacker'ını ben niye sana vereyim dostum?Madem vermiceksiniz paylaşmayın hacı o zaman böyle konular.
İyi forumlar, başarılar.
Hocam bu korumayı madem satıyorsun niye herkese açık alanda paylaşıp müşterilerini tehlikeye atıyorsun? Onu geçtim sulmunedra göndermiyor zaten unpackerı. Sende sulmunedranın unpackerı var vermiyorsun bize? Yeni aldığım önlemler sayesinde yeni sürümünde sulmunedranın unpackerı işe yaramicaksa neden vermiyorsun?Kendi korumamın unpacker'ını ben niye sana vereyim dostum?
bu nasıl bir mantık? ben korumamı test etmek için konu açıyorum, korumamın kaynak kodlarını dağıtmak veya unpacker'ını dağıtmak için falan değil.
bu kadar istiyorsan @sulmunedra 'dan isteyebilirsin, benimle ne alakası var?