Çözüldü Woofer Sadece Bende mi İşe yaramıyor ? ( Val 5 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elyesa54

Gold Üye
Val 5 yiyorum delaylı bir şekilde her şeyi yaptım fakat bir türlü beceremedim. ( Amidewin,gupro,free çoğu spoof,biosupdown VE WOOFER)
Bir türlü bu val 5'ten kurtulamadığım için artık gına geldi ve Woofer satın aldım. Forumda da bir kaç arkadaşta olduğunu gördüm ki çalıştığını da söyledikleri için güvenerek aldım. Kesinlikle bu bir suçlama değil kendim zaten satın aldım.

Anlamadığım şey Woofer sıkıntısız çalışıyor deniyor genelde ki yorumların %90'ında çalışıyor.
Woofer alıpta ekstra başka bir şey yapan var mı ? Ne yapıyorsunuz bu programla ?

Kulandim hocam adamin çok alicisi var dolandirici diyen ler 1 kere alip denememiştir ben aldigimda 75 tl paraydi bende giden 75 olsun dolandirsana dedim aldim pc ye bağlandi spofferi kurdu işlemleri yapti çikdi ondan sonrada valorantda genelde 152 val vardı vermedi 2 3 ay kulandim sıkıntı yaşamadim şuan ki fiyati 100 tl alacaksaniz yükselmeden alin derim 1 spoffere 300 400 vereceginize
özelden link atsana

Gigabayte anakart sahibiyim woofer benim de banımı kaldıramadı. Ücret iadesi istiyorum yapmıyorlar sebebi de giga anakart larda yüzde 100 çalışmasıymış. E bende çalışmadı aq bu benim suçum mu en az 20 tane support dosyası oluşturup gönderdim cleaner vs hepsi yapıldı sonuç değişmedi gene ban. En sonunda bandan kurtulabilmek için yeni bir anakart satın aldım faturasını satın alma linkini ve gelen kargo paketini yeni anakartin kendisini resimleyip gönderdim kendilerine hwid transferi istedim bu kez de woofer aktarilamaz demeye başladılar. İade edin diyorum etmiyorlar. O zaman yeni anakartima aktarın diyorum onu da yapmıyorlar. Şu anda görüşmelerimiz hala devam ediyor sorunumu çözmezlerse sc4mmer konusu açacağım şimdilik bekliyorum

Val 5 yiyorum delaylı bir şekilde her şeyi yaptım fakat bir türlü beceremedim. ( Amidewin,gupro,free çoğu spoof,biosupdown VE WOOFER)
Bir türlü bu val 5'ten kurtulamadığım için artık gına geldi ve Woofer satın aldım. Forumda da bir kaç arkadaşta olduğunu gördüm ki çalıştığını da söyledikleri için güvenerek aldım. Kesinlikle bu bir suçlama değil kendim zaten satın aldım.

Anlamadığım şey Woofer sıkıntısız çalışıyor deniyor genelde ki yorumların %90'ında çalışıyor.
Woofer alıpta ekstra başka bir şey yapan var mı ? Ne yapıyorsunuz bu programla ?
Merhaba, anakartım gigabyte ve woofer kullanıyorum, her hangi bir ban yemiyorum ancak arkadaşımın da anakartı gigabyte ancak o ban yiyor, bazı gigabyte anakartlarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor.

Merhaba, anakartım gigabyte ve woofer kullanıyorum, her hangi bir ban yemiyorum ancak arkadaşımın da anakartı gigabyte ancak o ban yiyor, bazı gigabyte anakartlarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor.
yorumun için teşekkürler çoğu anakartta çalışıyor ama modelden modele farklılık gösteriyor araştırdığım kadarıyla alan kişinin şansına bağlı
Gigabayte anakart sahibiyim woofer benim de banımı kaldıramadı. Ücret iadesi istiyorum yapmıyorlar sebebi de giga anakart larda yüzde 100 çalışmasıymış. E bende çalışmadı aq bu benim suçum mu en az 20 tane support dosyası oluşturup gönderdim cleaner vs hepsi yapıldı sonuç değişmedi gene ban. En sonunda bandan kurtulabilmek için yeni bir anakart satın aldım faturasını satın alma linkini ve gelen kargo paketini yeni anakartin kendisini resimleyip gönderdim kendilerine hwid transferi istedim bu kez de woofer aktarilamaz demeye başladılar. İade edin diyorum etmiyorlar. O zaman yeni anakartima aktarın diyorum onu da yapmıyorlar. Şu anda görüşmelerimiz hala devam ediyor sorunumu çözmezlerse sc4mmer konusu açacağım şimdilik bekliyorum
şuan bende bu duruma düştüm sanırım support test istediler yaptım fakat şuan destekten cevap yok iade istiyorum lakin bunu gerçekleştirmiyorlar onların verdikleri adım olmazsa iade yapacaklarını söylüyorlar hala olmazsa ki bu bana hiç iade yapıcaklarmış gibi gelmiyor

yorumun için teşekkürler çoğu anakartta çalışıyor ama modelden modele farklılık gösteriyor araştırdığım kadarıyla alan kişinin şansına bağlı

şuan bende bu duruma düştüm sanırım support test istediler yaptım fakat şuan destekten cevap yok iade istiyorum lakin bunu gerçekleştirmiyorlar onların verdikleri adım olmazsa iade yapacaklarını söylüyorlar hala olmazsa ki bu bana hiç iade yapıcaklarmış gibi gelmiyor
Evet modelden modele değişiyor, eğer woofer'in kendi sitesinden aldıysan iade yapmazlar diye düşünüyorum, eğer yapacak olurlarsa da en az 1 ay bekletiyorlar ( eskiden asus anakart kullanıyordum beni yaklaşık 1-2 ay bekletmişlerdi ), ilk kez support test gönderdiysen büyük ihtimalle ya format ya da cleaner yaptıracaklar.

Son düzenleme:
Evet modelden modele değişiyor, eğer woofer'İn kendi sitesinden aldıysan iade yapmazlar diye düşünüyorum, eğer yapacak olurlarsa da en az 1 ay bekletiyorlar ( eskiden asus anakart kullanıyordum beni yaklaşık 1-2 ay bekletmişlerdi ), ilk kez support test gönderdiysen büyük ihtimalle ya format ya da cleaner yaptıracaklar.
şuan beni de oyalıyorlar ....

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
VAL 5 Donanım banı mı

Anlamadığım şey tüm spooferlar ortak bir şey yapmıyor mu ? Bu tamamen kişinin anakartının verdiği özgürlük değil mi ben onu anlamıyorum.

Dmden mesajımı ilettim
Hocam çoğu kişi doğru kullanmasını bilmiyor bu bahsettiğim adam spoof muhabbetini trye ilk getiren adamlardanmis ben öyle duydum bı bakın derim hafif pahalı gibi ama çokta pahalı değil sanki diğerlerinde göre piyasada 30 dan aşağı yok kaçırma derim bu fırsatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt