Çözüldü Woofer Sadece Bende mi İşe yaramıyor ? ( Val 5 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elyesa54

Gold Üye
Val 5 yiyorum delaylı bir şekilde her şeyi yaptım fakat bir türlü beceremedim. ( Amidewin,gupro,free çoğu spoof,biosupdown VE WOOFER)
Bir türlü bu val 5'ten kurtulamadığım için artık gına geldi ve Woofer satın aldım. Forumda da bir kaç arkadaşta olduğunu gördüm ki çalıştığını da söyledikleri için güvenerek aldım. Kesinlikle bu bir suçlama değil kendim zaten satın aldım.

Anlamadığım şey Woofer sıkıntısız çalışıyor deniyor genelde ki yorumların %90'ında çalışıyor.
Woofer alıpta ekstra başka bir şey yapan var mı ? Ne yapıyorsunuz bu programla ?

Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Spoofer piyasası daha çok spooftan ziyade para peşinde gibi kimse şu kesin kaldırıyor demek doğru olmaz ama d0landırıcı diye duyulmuş denmesi de vardır demek bir yamuğu diye yorumlar o adamdan ürün almam.
Araştırmama göre de tek woofer temizdi ama nafile.

Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Spoofer piyasası daha çok spooftan ziyade para peşinde gibi kimse şu kesin kaldırıyor demek doğru olmaz ama d0landırıcı diye duyulmuş denmesi de vardır demek bir yamuğu diye yorumlar o adamdan ürün almam.
Araştırmama göre de tek woofer temizdi ama nafile.
Hocam anakartınız nedir msinfo atma sansınız var mı

bura var dostum. çalışmazsa iade falan yapıyorlar gerekli kontrolleri sağlayıp ben almadım ama alan forumda referans olan çok kisi var bi bak derim onun dışında archine kişiye özel rom mu ne yapıyormus bi ona bak derim türk olarak spooferdan anlayan tek mağaza pekz zaten diğerleri çol çocuk

Kanka ben d0landırıcı diye duydum valla yanlıs anlama. 100tlyede öyle saglıklı bi spoofer bulablcegini pek sanmıyorum ben.
Kanki adamin binlerce Referans var yani güvenmeyen almaz adam işinin hakini veriyo yani

Anlamadığım şey tüm spooferlar ortak bir şey yapmıyor mu ? Bu tamamen kişinin anakartının verdiği özgürlük değil mi ben onu anlamıyorum.
Doğrudur kendisi ile bir muhabbetim samimiyetim var eğer arkadaş Dm üzerinden dönüş sağlar ise kendisine de indirim uygulatabilirim
Dmden mesajımı ilettim

Forumdaki saygı değer kişiler woofer desteğiyle az önce görüştüm açıklamaları şu yönde :
Woofer ve woofer destek pek yolunda iyi gitmiyor bunu biliyoruz. sabretmenizi istiyoruz sabrınız ödüllendirilecek sizden gelen talebe göre de size %100 geri ödeme sağlayacağız.
yani Woofer yolunda işler iyi gitmiyor evet bilmiyorum her ticket atana mı böyle cevap veriyorlar ama benle böyle bir iletişim kurdular
Konu nasıl kilitleniyor ben ilk defa konu açtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt