Çözüldü Woofer Sadece Bende mi İşe yaramıyor ? ( Val 5 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elyesa54

Gold Üye
Val 5 yiyorum delaylı bir şekilde her şeyi yaptım fakat bir türlü beceremedim. ( Amidewin,gupro,free çoğu spoof,biosupdown VE WOOFER)
Bir türlü bu val 5'ten kurtulamadığım için artık gına geldi ve Woofer satın aldım. Forumda da bir kaç arkadaşta olduğunu gördüm ki çalıştığını da söyledikleri için güvenerek aldım. Kesinlikle bu bir suçlama değil kendim zaten satın aldım.

Anlamadığım şey Woofer sıkıntısız çalışıyor deniyor genelde ki yorumların %90'ında çalışıyor.
Woofer alıpta ekstra başka bir şey yapan var mı ? Ne yapıyorsunuz bu programla ?

5-6 ay önce woofer satın aldım, anakartım giga sonra oyuna girdiğimde 2. maçtan ban yedim hile açmadan delaylı banı kaldıramamış woofer, bende bunun üzerine amidewin attim ve lisansım iptal oldu büyük ihtimalle seninkide olucak (farklı spoof atmak lisans iptali sebebiymiş lol) ,woofer pişmanlıktır.
Oncelikle yanlis bilgi evet farkli spoof kullandiginizda Hwidiniz degisiyor ve dogal olarak woofer calismiyor..Ama destek ekibine yazdiginiz zaman sizden satin aldiginiza dair kanit istiyor maile gelen key,fis filan gonderdiginiz takdirde hwod resetliyorlar..Ben bir sene once almistim calismamisti farkli spooflar denemistim dogal olarak dun yazdim 1 sene gecmesine ragmen kanitladim ve hwidi resetlediler.
Val 5 yiyorum delaylı bir şekilde her şeyi yaptım fakat bir türlü beceremedim. ( Amidewin,gupro,free çoğu spoof,biosupdown VE WOOFER)
Bir türlü bu val 5'ten kurtulamadığım için artık gına geldi ve Woofer satın aldım. Forumda da bir kaç arkadaşta olduğunu gördüm ki çalıştığını da söyledikleri için güvenerek aldım. Kesinlikle bu bir suçlama değil kendim zaten satın aldım.

Anlamadığım şey Woofer sıkıntısız çalışıyor deniyor genelde ki yorumların %90'ında çalışıyor.
Woofer alıpta ekstra başka bir şey yapan var mı ? Ne yapıyorsunuz bu programla ?
Evet daha dun denedim maalesef..1 sene oncede calismamisti ama belki o zmnlar yapamiyorumdur diye dunde denedim sonuc hayal kirikligi..Anakartim gigabyte b450m s2h olmasina ragmen ne amidewin ne woofer calismiyor..ve enteresan baskalari yasadimi biomiyorum ama dun wooferdan sonra 2nci macimda ilk defa val 4 hatasiyla banladilar..Baktigim zaman nette uygunsuz isim diyor val 4 nickname hatasiymis filan ama alakasiz bence ismim neon du..yani evet bende de calismiyor

Hocam spoffer alcaksan denuvoyu tercih ederim anakartim asus hiç bir sıkıntı yaşamadım

Denuvo gercek mi?dolandirici filan diyorlardi ona..kullandin mi sen?
Kulandim hocam adamin çok alicisi var dolandirici diyen ler 1 kere alip denememiştir ben aldigimda 75 tl paraydi bende giden 75 olsun dolandirsana dedim aldim pc ye bağlandi spofferi kurdu işlemleri yapti çikdi ondan sonrada valorantda genelde 152 val vardı vermedi 2 3 ay kulandim sıkıntı yaşamadim şuan ki fiyati 100 tl alacaksaniz yükselmeden alin derim 1 spoffere 300 400 vereceginize

bura var dostum. çalışmazsa iade falan yapıyorlar gerekli kontrolleri sağlayıp ben almadım ama alan forumda referans olan çok kisi var bi bak derim onun dışında archine kişiye özel rom mu ne yapıyormus bi ona bak derim türk olarak spooferdan anlayan tek mağaza pekz zaten diğerleri çol çocuk

Kanka ben d0landırıcı diye duydum valla yanlıs anlama. 100tlyede öyle saglıklı bi spoofer bulablcegini pek sanmıyorum bte
Tesekkur ederim evet pekz soylediler pahali demislerdi galiba bi ilgilenirim tekrardan..

Oncelikle yanlis bilgi evet farkli spoof kullandiginizda Hwidiniz degisiyor ve dogal olarak woofer calismiyor..Ama destek ekibine yazdiginiz zaman sizden satin aldiginiza dair kanit istiyor maile gelen key,fis filan gonderdiginiz takdirde hwod resetliyorlar..Ben bir sene once almistim calismamisti farkli spooflar denemistim dogal olarak dun yazdim 1 sene gecmesine ragmen kanitladim ve hwidi resetlediler.
kanka ne anlatiyon olayin hwid resetle alakası yok wooferdan sonra farklı spoofer kullanırsan keyin iptal oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt