Çözüldü Woofer Sadece Bende mi İşe yaramıyor ? ( Val 5 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elyesa54

Gold Üye
Val 5 yiyorum delaylı bir şekilde her şeyi yaptım fakat bir türlü beceremedim. ( Amidewin,gupro,free çoğu spoof,biosupdown VE WOOFER)
Bir türlü bu val 5'ten kurtulamadığım için artık gına geldi ve Woofer satın aldım. Forumda da bir kaç arkadaşta olduğunu gördüm ki çalıştığını da söyledikleri için güvenerek aldım. Kesinlikle bu bir suçlama değil kendim zaten satın aldım.

Anlamadığım şey Woofer sıkıntısız çalışıyor deniyor genelde ki yorumların %90'ında çalışıyor.
Woofer alıpta ekstra başka bir şey yapan var mı ? Ne yapıyorsunuz bu programla ?

Konuyla alakalı varsa cevabınız yoksa da çözüm önerileri ve yorumlarınızı söylerseniz spam atmak yerine daha kaliteli bir şekilde ilerletebiliriz.

woofer para vericeğin son spoofer olmalıydı kalitesiz dümdüz bir spoofer hiçbir özelliği yok tamamen para tuzağı format amidewin yapsan da aynı etkiyi görürdün

5-6 ay önce woofer satın aldım, anakartım giga sonra oyuna girdiğimde 2. maçtan ban yedim hile açmadan delaylı banı kaldıramamış woofer, bende bunun üzerine amidewin attim ve lisansım iptal oldu büyük ihtimalle seninkide olucak (farklı spoof atmak lisans iptali sebebiymiş lol) ,woofer pişmanlıktır.

5-6 ay önce woofer satın aldım, anakartım giga sonra oyuna girdiğimde 2. maçtan ban yedim hile açmadan delaylı banı kaldıramamış woofer, bende bunun üzerine amidewin attim ve lisansım iptal oldu büyük ihtimalle seninkide olucak (farklı spoof atmak lisans iptali sebebiymiş lol) ,woofer pişmanlıktır.
Amidewin attım fakat şuan tekrar atmayı düşünmüyorum biliyorum lisans iptal sebebi olduğunu o yüzden şimdilik bekliyorum ne çözüm sunucaklar destekten diye. Bu arada iadeni alabildin mi ?
woofer para vericeğin son spoofer olmalıydı kalitesiz dümdüz bir spoofer hiçbir özelliği yok tamamen para tuzağı format amidewin yapsan da aynı etkiyi görürdün
Evet ne yazık ki öyle oldu Pişmanım ama bir umudum var destekten gelecek cevaba

woofer'ın attığı seriallere bakıp amidewin seriallerini o şekilde atmak mantıklı bence :D

Amidewin attım fakat şuan tekrar atmayı düşünmüyorum biliyorum lisans iptal sebebi olduğunu o yüzden şimdilik bekliyorum ne çözüm sunucaklar destekten diye. Bu arada iadeni alabildin mi ?
hayır ne iademi yaptılar nede geri key verdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt