Hayır beleşmerhaba bu hile ücretli mi ?
instagramda bırısı var 300 tl para istiyor bu hile için kurucunun bir bilgisi varmı acabaHayır beleş
Yoktur diye düşünüyorum DM den veya Dc den bana yazar mısın Dc: remexus merak ettim o kişiyiinstagramda bırısı var 300 tl para istiyor bu hile için kurucunun bir bilgisi varmı acaba
hileyi çalıştırmak için siteye yine gerek oluyo öyle direk satamaz diye düşünüyoruminstagramda bırısı var 300 tl para istiyor bu hile için kurucunun bir bilgisi varmı acaba
Kardeşin envanter aktif olduğu için envanteri kapat sadece karakter aktif oluyor ben denedim çar doluysa sıkıntı yok hileden takla aktif ederseniz sorun yokyok aga ya mesela range özellikle hic vurmuyo hepsi kapalı bile olsa bazı özelliklerle alakalı sıkıntı var gerçekten
Bence takla açmayıda önermem çünkü %100 hile olduğun anlaşılıyor.Kardeşin envanter aktif olduğu için envanteri kapat sadece karakter aktif oluyor ben denedim çar doluysa sıkıntı yok hileden takla aktif ederseniz sorun yok
Çar dolu olana değil olmayana benim çarda doluBence takla açmayıda önermem çünkü %100 hile olduğun anlaşılıyor.
benimkide dolu her şeyi açmıyorum ama o range yine de vurmuyo vuruyo ama bayağı uğraştırıyo onu anlamadımÇar dolu olana değil olmayana benim çarda dolu