ben yeni indireceğim çalışıyormu hala hile? birde neleri açmamak lazım discord aresi verirseniz iletişime geçebiliriz.yok aga ya mesela range özellikle hic vurmuyo hepsi kapalı bile olsa bazı özelliklerle alakalı sıkıntı var gerçekten
ben yeni indireceğim çalışıyormu hala hile? birde neleri açmamak lazım discord aresi verirseniz iletişime geçebiliriz.yok aga ya mesela range özellikle hic vurmuyo hepsi kapalı bile olsa bazı özelliklerle alakalı sıkıntı var gerçekten
Hacım hilede bende 5 6 tane özellik aktif gerisine ihtiyaç duymuyorum envanter vs dolu ve sizin karşılaştığınız gibi bir sorunla karşılaşmıyorumyok aga ya mesela range özellikle hic vurmuyo hepsi kapalı bile olsa bazı özelliklerle alakalı sıkıntı var gerçekten
hangilerini açtığınızı beliritr misiniz rica etsem?Hacım hilede bende 5 6 tane özellik aktif gerisine ihtiyaç duymuyorum envanter vs dolu ve sizin karşılaştığınız gibi bir sorunla karşılaşmıyorum
bendede hiçbirşey gelmiyor delirmelikEnvanter hilesini bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz
Aimbot açık , esp hilesi sadece bir özelliği , no spread özelliği silahta , damage hilesi 1.5x , kurt bakışı hilesi açıkEnvanter hilesini bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz
bendede hiçbirşey gelmiyor delirmelik
sunucu listesinden envanteri aktif edip oyuna girmeniz gerekiyoEnvanter hilesini bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz
Deniycem inşallah dediğin gibidir valla çok işime yarayacaksunucu listesinden envanteri aktif edip oyuna girmeniz gerekiyo