XRiper
Uzman Üye
d3dx9.43 dll indirmen lazım sonra o DLL yi System 32 ve 64'e atman lazımformatdan sonra d3dx9.43.dll hatası aldım nasıl çözebilrim ?
d3dx9.43 dll indirmen lazım sonra o DLL yi System 32 ve 64'e atman lazımformatdan sonra d3dx9.43.dll hatası aldım nasıl çözebilrim ?
Sınırsız mermi ve Realud tiki açıktır kaldır kurt pençesi işler.Bir hata bildirmek istiyorum kurt avında leviathan ve bahama pençe işlemiyor düzeltilirse çok iyi olur teşekkürler
Haallruntime indir
3 gündür oyuna girmiyorum bende şimdi girip deneyeceğim umarım bende açılır içime kurt düştü çünküBeyler şaka maka ama hile artık bende açılmıyor la biri yardım etsin
ne zaman aktif olur hile bilgin varmiAn itibari ile hile çalışmıyor yeni güncelleme yüzünden
maalesef şuanlık bir bilgi yok moderatör arkadaş bilgilendirir ancak hile güncellenmesi gerekicek gibi duruyorne zaman aktif olur hile bilgin varmi
tamamdır teşekürlermaalesef şuanlık bir bilgi yok moderatör arkadaş bilgilendirir ancak hile güncellenmesi gerekicek gibi duruyor
Ban Yiyeceni sanmamarkdaslar wolfteama gunceleme geldı bu hıleyı acsam ban yemez demı
Daha şimdi denedim çalışıyor çok sevindimne zaman aktif olur hile bilgin varmi