newforliva
Gold Üye
Arkadaşlar menü gelmiyor her şeyi tam yapıyorum ?
pc guncel zaten dostumYazılımsal bir sorun yok yarı kitlede hile çalışıyor, bilgisayarlarınızı güncel tutun sorun sizde.
hı lelerı normal adamlara karşı kullanmayın bence yanı kötü karakterli kişilere tam idael :dhileyi köklemeyelim lütfen
tabikide hak edıyorE bronz üyeyi de hakediyo be kat ve katıyla hayırlı olsun hepimize iyi kullanımlar beyler odadan atmayın beni nickim ITurkDayı
rahatsız eetım nasıl bronz uye oldunuz acabaÇok fazla istek üzerine güncellendi,daha çok uğraşmak istemiyorum demişti yine bizleri kıramadı yaptı sabretmemiz lazım gözden kaçan bir şeyler olabilir şuan bu hileye fix koyup yapmıyorum arkadaş da diyebilir o yüzden anlayış göstermek lazım arkadaşlar ♥
İnjekti girerken 1 yapıyorsan 0 yap 0 yapıyorsan 1 deneGiriyorum menü geliyor ama oyuna girince tak diye atıyor
20mesaj atman verekıyor yorum yanıyanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın nasıl bronz uye olabılırım yardımcı olurmusunuz veya bakmam gerken bır konu varmı
mer
rahatsız eetım nasıl bronz uye oldunuz acaba
Teşekürler ederim ben bazen oyundan çıktı dan sonra İNST dışına basdim zaman direk atıyor bu sanırım oyundan kaynaklı çok güzel olmuş hile eskisinden daha iyi ve kullanışli Türkçe olması ayrı güzel ellinize sağlıkKıymetli üyelerimiz, saygı değer arkadaşlarımız hilenin açılmama sorunu düzeltildi, ve şuan sorunsuz aktif. Hata alan kullanıcılar Hack Center UI'den hileyi tekrar çalıştırsın.