onursodbs7
Bronz Üye
bronz üye nasıl olunur bilgisi olan varmı
FORMDA MESAJ YAZARAK OYLE BIR GUNDE SACMA SAPAN MESAJLAR YAPARSAN BANLANIRSIN . BILDIGIN KONULARDA MESAJLAR YAZ50 messaj daha
nasıl bronz yapılır usta
bende de aynı sorun var çozumunu buldunmuşimdi load geliyor delayı 0 yapıyorum oyuna giriyorum direk oyundan atıyor neden acaba
KARDEŞİM BİDE L3G USTAYA SORARMISIN ANYDESTEN WEYA TWDEN YARDIM EDECEKevt ınık kurulu zaten
DELAY BENDE 1 BIDE 1 YAPINbende de aynı sorun var çozumunu buldunmu
knk aktif degil ki yazdım dm den bakmadıÇoluk çocuğun verdiği linklerden bir şey indirmeyin hatası olan L3g e anydesk atsın çözüyor boş boş elemanların lafıyla hareket etmeyin
KARDEŞ BENI TANIMADAN ÇOLUK ÇOCUK DIYOR BEN PROGRAMCIYIM ONDAN DESTEK OLMAK ISTEDIM BU FORMDA HEPIMIZ KAREŞIZknk aktif degil ki yazdım dm den bakmadı
attıgın lınkdekı program zaten inik gene aynı hatayı veriyoKARDEŞ BENI TANIMADAN ÇOLUK ÇOCUK DIYOR BEN PROGRAMCIYIM ONDAN DESTEK OLMAK ISTEDIM BU FORMDA HEPIMIZ KAREŞIZ
olm bu ne biçim mesaj la neden spam yapıyonuz ? sürekli bildirim geliyor konuyla alakasız bildirimler. Ben burda bi sorun yaşıyorum ve onun çözülüp çözülmediğini veya birisinin yardımcı olup olmayacağını beklerken sizin gibi yeni üyeler bronz üye olmak için sağa sola saçma sapan yorumlar atıyorsunuz .yapmayın güzel kardeşlerim sonra ban yiyorsunuzbu hileyi satmaya calısan vasıfsızlar dolar simdi