ben hepsini denedim windows korumasıda kapalı ama aynı keza daha sunucu ekranı gelmeden oyun kapanıyor . arkadaşım da bir problem yok normal giriyorİnjekti girerken 1 yapıyorsan 0 yap 0 yapıyorsan 1 dene
ben hepsini denedim windows korumasıda kapalı ama aynı keza daha sunucu ekranı gelmeden oyun kapanıyor . arkadaşım da bir problem yok normal giriyorİnjekti girerken 1 yapıyorsan 0 yap 0 yapıyorsan 1 dene
O sorunun çözümü şu profiline tıklıyorsun orada birtane karakter yükseltme bölümü var belki bilirsin ben tam adını bilmiyorum, o karakter yükseltme bölümüne giriyorsun sonra geri çıkma yeri var ona tıklıyorsun ve envanter den çıkmış oluyorhile açıkken envantere girersen geri cıkamıyosun oyunu kapatıp acmak zoruındasın acıp kapatıncada itemler gidioy birnevi inventory calısmıyor
WİNDOWS VİRUAL güncell değilse güncelle güncelse bi format atmanı öneririm.ben hepsini denedim windows korumasıda kapalı ama aynı keza daha sunucu ekranı gelmeden oyun kapanıyor . arkadaşım da bir problem yok normal giriyor
ikisi de olmadı kankaİnjekti girerken 1 yapıyorsan 0 yap 0 yapıyorsan 1 dene
Merhaba Bilgisiyarının sürümü nedirŞuan logine basınca direkt load menüsü gelmeden kapanıyor, çözümü nedir?
aynı sorun bende de var çözdün mü acabaşimdi load geliyor delayı 0 yapıyorum oyuna giriyorum direk oyundan atıyor neden acaba