20 mesaj çok değil labronza da olamıyoruz kii
oyunda menu gelmıyo oyun atıyo sen nasıl gırıs yapıyonyaa arkadaşlar hileyle gireriyorum 30 dk felan oynuyorum odnan sonra oyun kapanıyor sebebini biln varmi
OYUNDA menü gelmiyor veya oyundan direkt atıyor sen nasıl girdin oyuna ?yaa arkadaşlar hileyle gireriyorum 30 dk felan oynuyorum odnan sonra oyun kapanıyor sebebini biln varmi
dün oynadiğimda atiliyordum 30 dk sonra oyundanoyunda menu gelmıyo oyun atıyo sen nasıl gırıs yapıyon
beni oyun atmiyor şuanda girdim hileyleOYUNDA menü gelmiyor veya oyundan direkt atıyor sen nasıl girdin oyuna
biz atıyoz oyundan aah atıyom herkese gölge oda 2 bende #KRALLARKAFAKESİYORoyundan atıyor sureklı acılmıyor hıle
benim bilgisayarım winver10 22h2 ve aynı şeyi uyguladım hiçbir şekilde hile çalışmıyor hatta vermeden oyundan atıyor yazılımsal hatta olmalı başka bi açıklaması yok.AUO RUNTIME ÇALIŞTIRIP GEREKENLERI KURDUNUZMU BIR DIGER SORUN ISE UYGULAMA KORMASINI KAPATIN ONDAN SONRA ÇALISIYOR ŞUANDA SORUNSUZ AÇILIYOR WİNDOWS 10 22H2 SURUMUNDE SORUNSUZ ÇALISIYOR
HOCAM ELINE SAĞLIK SORUNSUZ ÇAILIŞIYOR.
AU RUNTIME KURDUNMU KARDEŞİMbenim bilgisayarım winver10 22h2 ve aynı şeyi uyguladım hiçbir şekilde hile çalışmıyor hatta vermeden oyundan atıyor yazılımsal hatta olmalı başka bi açıklaması yok