Çözüldü Venox,Null,voidcode sikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi düşüncemi ortaya atıyorum fotoğrafın sahte olduğunu düşünen arkadaşlar için bir yandan da satıcının haksız yere para vermemesi durumunda konu sahibinin ban yemeden önceki Discord hesabına girip Video kaydı ile buraya gerekli şeyleri atması ( Tabii Discord hesabım kapandı bahanesi yaparsa o ayrı konu ) onun dışında tarafsız forum olduğumuz için bence bu dediğim bir gözden geçilmeli diye düşünüyorum. Tek tarafa oynanmaması açısından.

sorun sence urunmu adam bana saygisizlik yapiyor
Voidin dediklerine göre mesajların sahte olduğu iddiası var, ayrıca dün saat 9'da papara kapalı değildi diye biliyorum, ve birde discordunun teması çok değişik geldi orijinal değil gibi keza bu da mesajların sahte olması güçlendiriyor.

image.png
tamam kanka paran sende kalsin sen benim manevidegerlerime kufur etmissin ne farkederki

Voidin dediklerine göre mesajların sahte olduğu iddiası var, ayrıca dün saat 9'da papara kapalı değildi diye biliyorum, ve birde discordunun teması çok değişik geldi orijinal değil gibi keza bu da mesajların sahte olması güçlendiriyor.
saat dilimim farkli

tamam kanka paran sende kalsin sen benim manevidegerlerime kufur etmissin ne farkederki

saat dilimim farkli
ve ayrıca venoxun konuşmalarına hiç benzemiyor az da olsa bilirim ben onu. yine de tam kanıtım olmadığından tam birşey söyleyemem

Beyler void çok kötü satıcı almayın!
image.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt