pompacidayi
Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @CodeVoid @NullSoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık, küfür, küçük düşürücü söylemler
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 25/26/.05.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :
Void Code İle Oyun Keyfini Zirveye Taşı!
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) :
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :
Merhaba,
26/25 Mayıs 2025 tarihinde forum üzerinden @CodeVoid adlı kullanıcıdan VoidCode Color Bot isimli ürünü lifetime lisans ile satın aldım. Ancak ürünü aldığım gün içerisinde bot cracklendi ve ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Bu durum, ürünün güvenilirliğini ve değerini tamamen ortadan kaldırdı.
Bu sebeple kendisine iade talebinde bulundum. Fakat ne yazık ki karşılığında bana hakaret içeren, küçümseyici ve saygı sınırlarını aşan ifadelerle yanıt verdi. Elimde bu yazışmalara dair ekran görüntüleri mevcuttur ve gerektiği takdirde yetkililere sunabilirim.
Ben bu ürünü lisanslı ve güvenilir olduğu düşüncesiyle satın aldım, ancak karşılaştığım durum hem maddi hem de manevi olarak mağduriyet yaratmıştır. Forum kurallarına ve kullanıcı haklarına aykırı bu davranışların göz ardı edilmemesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.
Saygılarımla.
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık, küfür, küçük düşürücü söylemler
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 25/26/.05.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :
Voidcode.xyz
Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Stabil ve sorunsuz deneyim
Sürekli güncellenen yazılım
Donanım dostu ve güvenli yapı
Hızlı destek ve geri dönüş garantisi
%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
•
Aimbot (AimBone, AimSpeed, AimFOV, AimKey)
•
Recoil Control System (RCS)
•
TriggerBot (Trigger FOV X, Trigger FOV Y...
•
•
- VenoX
- private private colorbot slotted voidcode.xyz
- Cevaplar: 318
- Forum: CheatGlobal Çöplüğü
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :
Merhaba,
26/25 Mayıs 2025 tarihinde forum üzerinden @CodeVoid adlı kullanıcıdan VoidCode Color Bot isimli ürünü lifetime lisans ile satın aldım. Ancak ürünü aldığım gün içerisinde bot cracklendi ve ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Bu durum, ürünün güvenilirliğini ve değerini tamamen ortadan kaldırdı.
Bu sebeple kendisine iade talebinde bulundum. Fakat ne yazık ki karşılığında bana hakaret içeren, küçümseyici ve saygı sınırlarını aşan ifadelerle yanıt verdi. Elimde bu yazışmalara dair ekran görüntüleri mevcuttur ve gerektiği takdirde yetkililere sunabilirim.
Ben bu ürünü lisanslı ve güvenilir olduğu düşüncesiyle satın aldım, ancak karşılaştığım durum hem maddi hem de manevi olarak mağduriyet yaratmıştır. Forum kurallarına ve kullanıcı haklarına aykırı bu davranışların göz ardı edilmemesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.
Saygılarımla.