Çözüldü Venox,Null,voidcode sikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hee tamam ben inandım neyse saka bi yana almamissin bile urunu git chatgpt ile konus derdini anlat terapiste paran yetmiyorsa yetiyorsa eger armuttan git bul bi terapist

Açılan şikayet konusu sayısı 3
aslında gerçek ama ürün kapatıldığı için ve lft adamın gerçek ömrü olmadığı için yapmadığım iade sayısı 1

şahte şikayet konusu sayısı 2

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @CodeVoid @NullSoftware

Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık, küfür, küçük düşürücü söylemler

Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 25/26/.05.2025

Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :

Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) :

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın :

Merhaba,
26/25 Mayıs 2025 tarihinde forum üzerinden @CodeVoid adlı kullanıcıdan VoidCode Color Bot isimli ürünü lifetime lisans ile satın aldım. Ancak ürünü aldığım gün içerisinde bot cracklendi ve ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Bu durum, ürünün güvenilirliğini ve değerini tamamen ortadan kaldırdı.

Bu sebeple kendisine iade talebinde bulundum. Fakat ne yazık ki karşılığında bana hakaret içeren, küçümseyici ve saygı sınırlarını aşan ifadelerle yanıt verdi. Elimde bu yazışmalara dair ekran görüntüleri mevcuttur ve gerektiği takdirde yetkililere sunabilirim.

Ben bu ürünü lisanslı ve güvenilir olduğu düşüncesiyle satın aldım, ancak karşılaştığım durum hem maddi hem de manevi olarak mağduriyet yaratmıştır. Forum kurallarına ve kullanıcı haklarına aykırı bu davranışların göz ardı edilmemesini ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Saygılarımla.
Birak bu işleri be abi tura abi bırak bu işleri bı çeneni kapat sxddir gid abi

hee tamam ben inandım neyse saka bi yana almamissin bile urunu git chatgpt ile konus derdini anlat terapiste paran yetmiyorsa yetiyorsa eger armuttan git bul bi terapist
Daha ucuzu yok mu kral bütçe dostu

Ürün Crâck Yerse İade Vermek Genelde Satıcıya Bağlıdır Çünkü Crâck Düzeltilebilecek Birşey Bazı Satıcılar Başka Ürün İle Değişim Yapıyor Bazen

adam mesajları editlemeyi geç direk discordu kendisi yapmış xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt