Çözüldü VAN 51 hatası Ban mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alp

Bronz Üye
Bu kısımdaki rekabet modu yakında sonlanıyor. Tam tarihleri görmek için Kısım kademesine göz at . Platforma bağlanırken hata oluştu. Lütfen oyun istemcisini yeniden başlat. Yazıyor Fakat hiçbir şekilde Oyuna giremiyorum
Error Code 51 yazıyor. öncesinde de 152 yazıyordu.

Çözümünü bilen var mı?

Ban mı yedim?

Ben şuan 2. banlandım 1 ay önce falan şuan spoofer falan deniyorum ama hiçbir şekilde banı kaldıramadım. Ayrıyetten senin sorduğun soruya gelirsek ilk banlandığımda bir spoofer ile banımı kaldırmıştım 1.5 hafta falan sorunsuz oynadım ancak daha sonrasında fixlendi spoofer ve tekrar ban yedim . Ama ilk verilen tarihte banım kalktı yani bi sıkıntı falan olmadı.
Tamamdır, verdiğin bilgiler için teşekkürler. Birçok arkadaşı aydınlatacaktır.

VAN 152 Yi kaldırmayı başarsan bile val 51 hatası geliyor o daha nalet birşey kardeşim

ben van 152 de van 51 de hepsini kaldırdım. 3 defa oldu kendi banımı kaldırıyorum.

bitane arkadaş alıyodu aynı hatayı mac değişince açıldı oyun yanlız tmac kullan diğer mac değiştiricileri denediğinde tekrar val 51 almıştı.
ama harkezde mac yüzünden vermez bu hatayı

herkes galiba hile kullanıp ban yemiş herhalde yerinizde olsam beklerdim benim engelin kalkmasına 5 gün felan kaldı az sabır ile bu dert i çözersiniz başka oyunmu yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt