Çözüldü VAN 51 hatası Ban mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alp

Bronz Üye
Bu kısımdaki rekabet modu yakında sonlanıyor. Tam tarihleri görmek için Kısım kademesine göz at . Platforma bağlanırken hata oluştu. Lütfen oyun istemcisini yeniden başlat. Yazıyor Fakat hiçbir şekilde Oyuna giremiyorum
Error Code 51 yazıyor. öncesinde de 152 yazıyordu.

Çözümünü bilen var mı?

Ban mı yedim?

tamam yardımın için teşekkür ederim
Genelde HWID banı olan kişiler spoofer denediğinde bu hatayı alır. Eğer ban yemeden alıyorsanız oyunu silip yüklemek sorunu çözecektir ama VAL 152 aldığınızı da dile getirdiğiniz için ban yemişsiniz. 3 ay sonra o cihazla başka hesap açıp oynayabilirsiniz.

internette hiç ücretsiz spoofer yok ki kendim manuel olarak birkaç şeyi değiştirdim fakat işe yaramamış.
Şu anda spoofera para vercek durumum yok mecbur bekleyeceğiz.
bende manuel olarak kaldırmayı başardım bios versiyonu değiştirmeyi deneyin sn ud den önce

Genelde HWID banı olan kişiler spoofer denediğinde bu hatayı alır. Eğer ban yemeden alıyorsanız oyunu silip yüklemek sorunu çözecektir ama VAL 152 aldığınızı da dile getirdiğiniz için ban yemişsiniz. 3 ay sonra o cihazla başka hesap açıp oynayabilirsiniz.
Hocam ben de yaklaşık 2,5 ay önce hwid ban yemiştim ve yaklaşık 2 hafta öncesine kadar sürekli girdiğimde van 151 hatası alıyordum yani klasik hata. Ancak 1 ay önce spoofer denemelerine başladım ve 2 hafta sonra da val51 hatası vermeye başladı. Benim 2,5 ay önce attığım biletlerde 15 mayısta banımın kalkacağı söyleniyordu. Ancak şimdi bu spoofer denemelerim yüzünden başka hata almam banımın uzayabileceği ihtimalini doğurur mu ? Yoksa sadece farklı bir hata banım gene 15 mayısta mı açılacak ????

Hocam ben de yaklaşık 2,5 ay önce hwid ban yemiştim ve yaklaşık 2 hafta öncesine kadar sürekli girdiğimde van 151 hatası alıyordum yani klasik hata. Ancak 1 ay önce spoofer denemelerine başladım ve 2 hafta sonra da val51 hatası vermeye başladı. Benim 2,5 ay önce attığım biletlerde 15 mayısta banımın kalkacağı söyleniyordu. Ancak şimdi bu spoofer denemelerim yüzünden başka hata almam banımın uzayabileceği ihtimalini doğurur mu ? Yoksa sadece farklı bir hata banım gene 15 mayısta mı açılacak ????
Hocam banınız uzamaz. Daha deneyimlemedim ama birçok kişi ilk tarihin geçerli olduğunu söylüyor. Bunu yaşayanlar var. Benim tavsiyem banınızın açılma tarihine 1-2 gün kala format atıp Valorant’ı temiz bir şekilde kurmanız yönünde. Bu arada banı ilk tarihte açılan-açılmayan varsa deneyimlerini aktarırsa iyi olur. İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt