Çözüldü VAN 51 hatası Ban mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alp

Bronz Üye
Bu kısımdaki rekabet modu yakında sonlanıyor. Tam tarihleri görmek için Kısım kademesine göz at . Platforma bağlanırken hata oluştu. Lütfen oyun istemcisini yeniden başlat. Yazıyor Fakat hiçbir şekilde Oyuna giremiyorum
Error Code 51 yazıyor. öncesinde de 152 yazıyordu.

Çözümünü bilen var mı?

Ban mı yedim?

Hocam banınız uzamaz. Daha deneyimlemedim ama birçok kişi ilk tarihin geçerli olduğunu söylüyor. Bunu yaşayanlar var. Benim tavsiyem banınızın açılma tarihine 1-2 gün kala format atıp Valorant’ı temiz bir şekilde kurmanız yönünde. Bu arada banı ilk tarihte açılan-açılmayan varsa deneyimlerini aktarırsa iyi olur. İyi günler.
Hocam valla bilet attım şuan riota hatanın sebebini sorguladığım ve 15 mayısta oyuna sorunsuz girebilecek miyim konuları hakkında . Umarım sorun çıkmaz. Dediğiniz format atıp valorantı kurma işini ise büyük ihtimalle yapmam çünkü internetimin download hızı max 10 a çıkıyor o yüzden tuttuğum kumar umarım tutar riot umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz

Hocam valla bilet attım şuan riota hatanın sebebini sorguladığım ve 15 mayısta oyuna sorunsuz girebilecek miyim konuları hakkında . Umarım sorun çıkmaz. Dediğiniz format atıp valorantı kurma işini ise büyük ihtimalle yapmam çünkü internetimin download hızı max 10 a çıkıyor o yüzden tuttuğum kumar umarım tutar riot umarım bizi hayal kırıklığına uğratmaz
Format çok mühim değil zaten ama ilk tarihin geçerli olduğunu düşünüyorum. Umarım isteğiniz doğrultusunda olur her şey. Eğer o tarihte açılmazsa tekrardan ticket atın ve bu tarihte banım açılacaktı tarzı bir metin yazın, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Bu arada banınızın açılma tarihi gelince neler oldu yazarsanız süper olur.

Format çok mühim değil zaten ama ilk tarihin geçerli olduğunu düşünüyorum. Umarım isteğiniz doğrultusunda olur her şey. Eğer o tarihte açılmazsa tekrardan ticket atın ve bu tarihte banım açılacaktı tarzı bir metin yazın, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Bu arada banınızın açılma tarihi gelince neler oldu yazarsanız süper olur.
Kesinlikle yazarım, 17 gün kaldı iple çekiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler

Ben bir kere donanım banı yemiştim 3 ay bekledim ve banımın kalktığı gün oyuna giriş yaptım ancak yine hata aldım ve yeni açtığım hesap banlandı. Daha sonra ticket attım, bana 6-7 saat bir süre oynama payı olduğunu söylediler. Bir gün sonra yeni hesap açıp girdiğimde hiçbir sorun olmadı.

Ben bir kere donanım banı yemiştim 3 ay bekledim ve banımın kalktığı gün oyuna giriş yaptım ancak yine hata aldım ve yeni açtığım hesap banlandı. Daha sonra ticket attım, bana 6-7 saat bir süre oynama payı olduğunu söylediler. Bir gün sonra yeni hesap açıp girdiğimde hiçbir sorun olmadı.
Dostum yeni hesap açıp spoofer vs. denedin mi? Yani birkaç kere ban yediysen bile ilk ban yediğin tarihte mi açıldı?

Dostum yeni hesap açıp spoofer vs. denedin mi? Yani birkaç kere ban yediysen bile ilk ban yediğin tarihte mi açıldı?
Ben şuan 2. banlandım 1 ay önce falan şuan spoofer falan deniyorum ama hiçbir şekilde banı kaldıramadım. Ayrıyetten senin sorduğun soruya gelirsek ilk banlandığımda bir spoofer ile banımı kaldırmıştım 1.5 hafta falan sorunsuz oynadım ancak daha sonrasında fixlendi spoofer ve tekrar ban yedim . Ama ilk verilen tarihte banım kalktı yani bi sıkıntı falan olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt