〄 ValoROX ULTIMATE - Undetected Valorant Hilesi - TR Özel Fiyat 🐉

ahahahah ıq less paşam o ss hiçbir şeyi kanıtlamaz reklam yaptığımın ssi yoksa boş yere konuyu baltalama uza.

Ne gibi eksikleri var, çoğu gui'nin üstü
hizalandırma vs. çok yamuk yumuk duruyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba, lütfen konu altında satış ile alakası olmayan yorumlar yapmayınız. Bir şikayetiniz varsa ve bunu özgürce dile getirip yönetim ekibinin şikayetinizi detaylıca incelemesini istiyorsanız Üye & Satıcı Şikayet Alanı kategorisine söylediklerinizi destekler nitelikte kanıtlar ekleyerek bir konu açın. Siz değerli üyelerimize ceza vermek zorunda kalmak, isteyeceğimiz son şey. İyi forumlar, iyi satışlar.

Kendileri beni dolandırmıştır. Dün bu saatlerde formatsız val 5 banımı kaldırmak için benden 300₺ gibi bir mebla aldılar ve banı kaldıramadılar. Format atmamı söylediler. Kendilerine format atmak istemediğim için size ulaştım dedim. Ardından beni discordlarından zaman aşımına uğrattılar. Mesajlarıma cevap vermemeye başladılar. Halbuki o kadar uğraştıkları için 100tl nin kendilerinde kalmasını rica etmeme rağmen yine de sürekli format atmamı istediler. Buyrun görseller;

Kendileri beni dolandırmıştır. Dün bu saatlerde formatsız val 5 banımı kaldırmak için benden 300₺ gibi bir mebla aldılar ve banı kaldıramadılar. Format atmamı söylediler. Kendilerine format atmak istemediğim için size ulaştım dedim. Ardından beni discordlarından zaman aşımına uğrattılar. Mesajlarıma cevap vermemeye başladılar. Halbuki o kadar uğraştıkları için 100tl nin kendilerinde kalmasını rica etmeme rağmen yine de sürekli format atmamı istediler. Buyrun görseller;

Dostum benim sana objektif bir eleştiri yapıyorum şimdi sana sormuşlar sen de evet demişsin tamam onların tekrar sorması gerekirdi muhabbetine girmeyelim bazı sistemlerde formatsız çalışabiliyor gibi yuvarlak cümle kurup olayı kapatmışlar asli olarak bana ödememi yapmadılar yapmyacaklarına dair beyanda bulundular diye bir ss atman gerekiyor. Uyarı sağlanıp ücreti geri alabilmen için herneyse ancak sana verilen destek de yapıcı bir başka eleştiri devoloper olduğunu iddia ettiğiniz gusso müşteri yaklaşım ve üslübu çok yanlış rox arkadaşımızın gerçekten üslubunu takdir ediyorum umarım problemin çözülür

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt