〄 ValoROX ULTIMATE - Undetected Valorant Hilesi - TR Özel Fiyat 🐉

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi satıslar

"Hile çok kaliteli haftalardır test ediyoruz biz immodayım şu an " bu cümle gerçektende pazarlamak için bir saçmalık bir hilenin statesini oynayarak direkt anlayamazsın ama neyse iyi satışlar
Haklısın ve hak veriyorum ama yorumu yazan ekibimizde bulunan biri bile değil ve tanımıyorum ona göre fikrini belirtip yorum yaparsan sevinirm dostum, teşekkürler.

"Hile çok kaliteli haftalardır test ediyoruz biz immodayım şu an " bu cümle gerçektende pazarlamak için bir saçmalık bir hilenin statesini oynayarak direkt anlayamazsın ama neyse iyi satışlar
Dostum o hesap bize ait değil zaten haklısın yazdıklarında haha

Selam , reseller ürünü satıp sunucularda para kazanmak için reklam yapmanız saçma bir hareket marka ismini sen kendin kötülüyorsun haberin olsun umarım bir daha discord sunucuma girip reklam yapmazsın

( resimde mesajı sildiğini görebilirsiniz savunmaya kalkarsa ) iyi forumlar.

şu guiye özen gösterin la azıcık elim ayağım titredi bakınca

Selam , reseller ürünü satıp sunucularda para kazanmak için reklam yapmanız saçma bir hareket marka ismini sen kendin kötülüyorsun haberin olsun umarım bir daha discord sunucuma girip reklam yapmazsın

( resimde mesajı sildiğini görebilirsiniz savunmaya kalkarsa ) iyi forumlar.
ahahahah ıq less paşam o ss hiçbir şeyi kanıtlamaz reklam yaptığımın ssi yoksa boş yere konuyu baltalama uza.
şu guiye özen gösterin la azıcık elim ayağım titredi bakınca
Ne gibi eksikleri var, çoğu gui'nin üstü.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt