Gusso
Bronz Üye
Hayır kimseyi dolandırmadık yanlış report yüzünden ban yedik 1 güne açılacaktır sevgiler.Beni dolandırdı çünkü. Bir kaç yorum geriye giderek görebilirsin kanıtları
Hayır kimseyi dolandırmadık yanlış report yüzünden ban yedik 1 güne açılacaktır sevgiler.Beni dolandırdı çünkü. Bir kaç yorum geriye giderek görebilirsin kanıtları
Ban yemedim dostum, kimsecikler yıkamaz : )İyi satışlar, satıcı neden ban yedi bilginiz var mı?
noldu kankası açtığın konu bir işe yaramadı gibi report yüzünden ban yediğini sende biliyorsun artık bitti be olm yalanların
İban salla hadi mikrafon alalım sana, gerçi senin ibanın yoktu, ininal yada papara da olur sorun etme, atayım para da kendine bi mikrafon al yani açıkçası bugün eve erken git
@TibetUlubeyDostum saydığın o ikisi sadece .net reverse yapabiliyor o da bomboş hileleri. C++ kıracak kafa da g*t de yok abilerinde hadi sen git abilerin gelsin konuyu kirletme.
Sal kanzi çoluk çocukla uğraşmaya değmeznoldu kankası açtığın konu bir işe yaramadı gibi report yüzünden ban yediğini sende biliyorsun artık bitti be olm yalanların
olm hala bunu mu yazıyosunuz rox punisher diyo farkettiysen biz değiliz o ???
dostum fake hesaplarımıza itibar etmeyelim lütfen.