Çözüldü VALORANT'ta bu hileyi kullanan var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert46

Bronz Üye
Arkadasim attida bu hile guzel mi siuzce beyler? Alinir mi kullanan var mi? Bos yorum yapmayin tesekkurler...

hilenin owneri gibi konu
görüşleri merak ettigin için konu açtıgını söylüyosun herkesin kötülemesine rağmen karşı çıkıyosun madem bu kadar bilgilsin ve iyi oldugunu düşünüyosun niye soruyon kanka detected işte boş boş şeyler yazmışın

Arkadaş bence homocheat'in yeni ürününü tanıtmak amacıyla hem savunup hemde alınmasına teşvik ediyor, ban yemek sorun değilse free onlarca rage yazılım varken neden böyle bir konu açarsın anlamadım

cok garip bir algiya girmissiniz anlamadim
kanka yazdıklarınla istediğin tutarsız. Görüş istiyosun almışsın kullanıyosun, beklememişsin insanların ne dediklerini yada yaptıkları yorumları. Devamında birileri negatif bir şey söylediğinde alttan alttan savunuyorsun. Eğer amacın "HOMO" reklamı yapmak değilse açtıgın konuyla yazdıklarının tutarsızlığı daha büyük sorunlar teşkil ediyor. İyi forumlar.

kanka yazdıklarınla istediğin tutarsız. Görüş istiyosun almışsın kullanıyosun, beklememişsin insanların ne dediklerini yada yaptıkları yorumları. Devamında birileri negatif bir şey söylediğinde alttan alttan savunuyorsun. Eğer amacın "HOMO" reklamı yapmak değilse açtıgın konuyla yazdıklarının tutarsızlığı daha büyük sorunlar teşkil ediyor. İyi forumlar.
sordum sonra kendimi tutamadim aldim ban yemedim yani illa kufur edip cok kotu hileymis mi demem gerekiyo neyse onu soyledim a*k savundugum bisi yok
niye bu kadar kastiniz anlamis degilim garip

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt