Konudan bahsetmiyorum. Açtığın konunun altına attığın yorumlardan bahsediyorum.dalga mi geciyorsun kanka ben hileyi kullanan var mi guzel olup olmadigini sordum ve ben ban yemedim hala
kanka yazdıklarınla istediğin tutarsız. Görüş istiyosun almışsın kullanıyosun, beklememişsin insanların ne dediklerini yada yaptıkları yorumları. Devamında birileri negatif bir şey söylediğinde alttan alttan savunuyorsun. Eğer amacın "HOMO" reklamı yapmak değilse açtıgın konuyla yazdıklarının tutarsızlığı daha büyük sorunlar teşkil ediyor. İyi forumlar.cok garip bir algiya girmissiniz anlamadim
sordum sonra kendimi tutamadim aldim ban yemedim yani illa kufur edip cok kotu hileymis mi demem gerekiyo neyse onu soyledim a*k savundugum bisi yokkanka yazdıklarınla istediğin tutarsız. Görüş istiyosun almışsın kullanıyosun, beklememişsin insanların ne dediklerini yada yaptıkları yorumları. Devamında birileri negatif bir şey söylediğinde alttan alttan savunuyorsun. Eğer amacın "HOMO" reklamı yapmak değilse açtıgın konuyla yazdıklarının tutarsızlığı daha büyük sorunlar teşkil ediyor. İyi forumlar.
benim var sorun var mı?Peki var mı 10 maçtan fazla götüren hile "trigger falan değil esp aimbot"