Çözüldü VALORANT'ta bu hileyi kullanan var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert46

Bronz Üye
Arkadasim attida bu hile guzel mi siuzce beyler? Alinir mi kullanan var mi? Bos yorum yapmayin tesekkurler...

1-2 öncesine kadar kullanan arkadaşım vardı resell arkadaşımda vardı sorun yaratıyordu spoofer 1.5 ay güncellenmedi hileside aynı şekilde bi güncellenmeye alındımı biltmiyor güncelleme ve max 2 gün sonra ban yiyorsun
o kadarini bilmiyorum hocam fakat suanda dediklerine gore tum urunler guncelmis ve hizli guncelleniyormus emin olamadim tam
Homocheats sürekli DT olan bir hile önermiyorum.
en azindan exit sc4m atmiyorlar masyaf ve digerleri gibi. homocheats ismini yillardir duyuyorum dt olmalari normal bence. public bir hile sonucta, duzeltebilmeleri onemli degil mi ?

o kadarini bilmiyorum hocam fakat suanda dediklerine gore tum urunler guncelmis ve hizli guncelleniyormus emin olamadim tam

en azindan exit sc4m atmiyorlar masyaf ve digerleri gibi. homocheats ismini yillardir duyuyorum dt olmalari normal bence. public bir hile sonucta, duzeltebilmeleri onemli degil mi ?
kanka satış konularım varda aktif kullanmıyorum öyle şahlı özellikli bi hile istemiyorsan ban yememek istiyorsan yakın zamanda onlywall çıkarıcak @VACCOMMUNITY ondan alabilirsin bi zamanlar reselinide yaptım sorun yaşamadım

kanka satış konularım varda aktif kullanmıyorum öyle şahlı özellikli bi hile istemiyorsan ban yememek istiyorsan yakın zamanda onlywall çıkarıcak @VACCOMMUNITY ondan alabilirsin bi zamanlar reselinide yaptım sorun yaşamadım
yok kanka turklerden uzak duruyorum bu konularda tesekkurler. ayrica ban yememe gibi bir amacim yok eglencesine takiliyom

yani homo yamatos resell, diğer sattıgı üründe bakvalonun legendary falan aynı şeyleri satıyor kısaca xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt