o kadarini bilmiyorum hocam fakat suanda dediklerine gore tum urunler guncelmis ve hizli guncelleniyormus emin olamadim tam1-2 öncesine kadar kullanan arkadaşım vardı resell arkadaşımda vardı sorun yaratıyordu spoofer 1.5 ay güncellenmedi hileside aynı şekilde bi güncellenmeye alındımı biltmiyor güncelleme ve max 2 gün sonra ban yiyorsun
en azindan exit sc4m atmiyorlar masyaf ve digerleri gibi. homocheats ismini yillardir duyuyorum dt olmalari normal bence. public bir hile sonucta, duzeltebilmeleri onemli degil mi ?Homocheats sürekli DT olan bir hile önermiyorum.
kanka satış konularım varda aktif kullanmıyorum öyle şahlı özellikli bi hile istemiyorsan ban yememek istiyorsan yakın zamanda onlywall çıkarıcak @VACCOMMUNITY ondan alabilirsin bi zamanlar reselinide yaptım sorun yaşamadımo kadarini bilmiyorum hocam fakat suanda dediklerine gore tum urunler guncelmis ve hizli guncelleniyormus emin olamadim tam
en azindan exit sc4m atmiyorlar masyaf ve digerleri gibi. homocheats ismini yillardir duyuyorum dt olmalari normal bence. public bir hile sonucta, duzeltebilmeleri onemli degil mi ?
bayiye sor kanki buraya niye soruyonEditi hangi salak yaptı amk
yok kanka turklerden uzak duruyorum bu konularda tesekkurler. ayrica ban yememe gibi bir amacim yok eglencesine takiliyomkanka satış konularım varda aktif kullanmıyorum öyle şahlı özellikli bi hile istemiyorsan ban yememek istiyorsan yakın zamanda onlywall çıkarıcak @VACCOMMUNITY ondan alabilirsin bi zamanlar reselinide yaptım sorun yaşamadım
ne kadar uzun sure once? bir de birkac urunleri var hangisini aldin acaba. ben birkac saat once satin aldim hala oynuyorum sikinti yok gibi duruyoruzun süre önce kullandım ban yedim
detected işte neyini sorguluyon halane kadar uzun sure once? bir de birkac urunleri var hangisini aldin acaba. ben birkac saat once satin aldim hala oynuyorum sikinti yok gibi duruyor
degil kanka oynuyorum ben saatlerdir legit bir sekildedetected işte neyini sorguluyon hala
hayir yamatosla uzaktan yakindan alakasi yok ve ana satici sanirsam homoyani homo yamatos resell, diğer sattıgı üründe bakvalonun legendary falan aynı şeyleri satıyor kısaca xd