Çözüldü VALORANT'ta bu hileyi kullanan var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert46

Bronz Üye
Arkadasim attida bu hile guzel mi siuzce beyler? Alinir mi kullanan var mi? Bos yorum yapmayin tesekkurler...

degil kanka oynuyorum ben saatlerdir legit bir sekilde

hayir yamatosla uzaktan yakindan alakasi yok ve ana satici sanirsam homo
skin changer'ı kendileri satıyo yani yamatos fiyatıyla doğru muyum?
Bir de homoyu sormak yerine her gelen negatifin altına savunma yapman garip hissettirdi. Şuan ud oynuyorum falan filan diyor olsan bile olayları ve sattıkları ürünler belli ilk haftayı çıkarsan bile 2. haftaya çıkman mümkün değil.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Homocets Kullanma Derim Tamamen Deceted

skin changer'ı kendileri satıyo yani yamatos fiyatıyla doğru muyum?
Bir de homoyu sormak yerine her gelen negatifin altına savunma yapman garip hissettirdi. Şuan ud oynuyorum falan filan diyor olsan bile olayları ve sattıkları ürünler belli ilk haftayı çıkarsan bile 2. haftaya çıkman mümkün değil.
ilk sorun hakkinda fikrim yok ve ne diyeyim hala ban yok yani en azindan kullanmayip kullanmis gibiler gibi yorum yapmiyorum abi dedigim gibi public bir hileyle 3 gun cikarsam bile iyi cunku piyasada duzgun hile yok biliyorsun
Güzel video olmuş
Homocets Kullanma Derim Tamamen Deceted
yorum kasmak icin konumu kullanmazsaniz sevinirim... tesekkurler

ilk sorun hakkinda fikrim yok ve ne diyeyim hala ban yok yani en azindan kullanmayip kullanmis gibiler gibi yorum yapmiyorum abi dedigim gibi public bir hileyle 3 gun cikarsam bile iyi cunku piyasada duzgun hile yok biliyorsun

yorum kasmak icin konumu kullanmazsaniz sevinirim... tesekkurler
Homoyu savunmak için konu açmazsan sevinirim, teşekkürler.

yok kanka turklerden uzak duruyorum bu konularda tesekkurler. ayrica ban yememe gibi bir amacim yok eglencesine takiliyom
Ban yememe gibi bir amacın yoksa konuyu niye açtın? Bu şekilde bir mesaj yazdığına göre hilenin senin için ud veya dt olmasının bir anlamı yok. Kendinle çelişiyorsun.

Ban yememe gibi bir amacın yoksa konuyu niye açtın? Bu şekilde bir mesaj yazdığına göre hilenin senin için ud veya dt olmasının bir anlamı yok. Kendinle çelişiyorsun.
dalga mi geciyorsun kanka ben hileyi kullanan var mi guzel olup olmadigini sordum ve ben ban yemedim hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt