skin changer'ı kendileri satıyo yani yamatos fiyatıyla doğru muyum?degil kanka oynuyorum ben saatlerdir legit bir sekilde
hayir yamatosla uzaktan yakindan alakasi yok ve ana satici sanirsam homo
ilk sorun hakkinda fikrim yok ve ne diyeyim hala ban yok yani en azindan kullanmayip kullanmis gibiler gibi yorum yapmiyorum abi dedigim gibi public bir hileyle 3 gun cikarsam bile iyi cunku piyasada duzgun hile yok biliyorsunskin changer'ı kendileri satıyo yani yamatos fiyatıyla doğru muyum?
Bir de homoyu sormak yerine her gelen negatifin altına savunma yapman garip hissettirdi. Şuan ud oynuyorum falan filan diyor olsan bile olayları ve sattıkları ürünler belli ilk haftayı çıkarsan bile 2. haftaya çıkman mümkün değil.
Güzel video olmuş
yorum kasmak icin konumu kullanmazsaniz sevinirim... tesekkurlerHomocets Kullanma Derim Tamamen Deceted
Homoyu savunmak için konu açmazsan sevinirim, teşekkürler.ilk sorun hakkinda fikrim yok ve ne diyeyim hala ban yok yani en azindan kullanmayip kullanmis gibiler gibi yorum yapmiyorum abi dedigim gibi public bir hileyle 3 gun cikarsam bile iyi cunku piyasada duzgun hile yok biliyorsun
yorum kasmak icin konumu kullanmazsaniz sevinirim... tesekkurler
bende onu merak ediyordumEditi hangi salak yaptı amk
savundugum bisi yok ki anlamadimHomoyu savunmak için konu açmazsan sevinirim, teşekkürler.
bende onu merak ediyordum
gidin sorun olm burada bulamazsinizediti yapan kişiyi bulabilecek biri varmı ?
Ban yememe gibi bir amacın yoksa konuyu niye açtın? Bu şekilde bir mesaj yazdığına göre hilenin senin için ud veya dt olmasının bir anlamı yok. Kendinle çelişiyorsun.yok kanka turklerden uzak duruyorum bu konularda tesekkurler. ayrica ban yememe gibi bir amacim yok eglencesine takiliyom
dalga mi geciyorsun kanka ben hileyi kullanan var mi guzel olup olmadigini sordum ve ben ban yemedim halaBan yememe gibi bir amacın yoksa konuyu niye açtın? Bu şekilde bir mesaj yazdığına göre hilenin senin için ud veya dt olmasının bir anlamı yok. Kendinle çelişiyorsun.