Çözüldü VALORANT'ta bu hileyi kullanan var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert46

Bronz Üye
Arkadasim attida bu hile guzel mi siuzce beyler? Alinir mi kullanan var mi? Bos yorum yapmayin tesekkurler...

Did you use before???

Kanka zaten bu sekilde oynarsan her turlu yersin biliyorum ben kullanan var mi onu soruyorum. Ban sorun degil eglenceli mi onu merak ediyorum.
Kanka ben bir ara almıştım sonra satın alan üyelerin yazabildiği discord kısmında herkes detect olduğundan bahsediyordu o dönem ne zaman fixliceksiniz cart curt yazıyolardı hiç açıp kullanmadım o yüzden ban yememek istiyorsan kullanmaman gereken bi hile

homoya asla güvenmeyin spooferı bi sike yaramıyordu hileside yaramıyordur ve bu tür hileler pek dayanmıyor max 8-10 maç götürür sonra banned

Kanka ben bir ara almıştım sonra satın alan üyelerin yazabildiği discord kısmında herkes detect olduğundan bahsediyordu o dönem ne zaman fixliceksiniz cart curt yazıyolardı hiç açıp kullanmadım o yüzden ban yememek istiyorsan kullanmaman gereken bi hile
Gorunuse gore https://cheatglobal.com/konu/homocheats-loader-valorant-esp-aimbot-spoofer-Crâck-me.37467/ boyle bir konu acmissin ve kimse kiramamis bile. Dediklerine gore senin hileyi kullandiginida dusunmuyorum. Kisacasi lutfen bos yorum yapmayin.
homoya asla güvenmeyin spooferı bi sike yaramıyordu hileside yaramıyordur ve bu tür hileler pek dayanmıyor max 8-10 maç götürür sonra banned
ne zaman kullandin sen ban yemem onemli degil

when you see spin bot like that with that awful music in the background you know its a cheap aah cheet

Gorunuse gore https://cheatglobal.com/konu/homocheats-loader-valorant-esp-aimbot-spoofer-Crâck-me.37467/ boyle bir konu acmissin ve kimse kiramamis bile. Dediklerine gore senin hileyi kullandiginida dusunmuyorum. Kisacasi lutfen bos yorum yapmayin.

ne zaman kullandin sen ban yemem onemli degil
1-2 öncesine kadar kullanan arkadaşım vardı resell arkadaşımda vardı sorun yaratıyordu spoofer 1.5 ay güncellenmedi hileside aynı şekilde bi güncellenmeye alındımı biltmiyor güncelleme ve max 2 gün sonra ban yiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt