DOLAYANADAM
Diamond Üye
1v açılması içiin delayı düşür veya yükseltne yapmamız gerekiyor bu konuda ve bende v1 açılmadı. v2 de çalışmıyor nedeni nedir
1v açılması içiin delayı düşür veya yükseltne yapmamız gerekiyor bu konuda ve bende v1 açılmadı. v2 de çalışmıyor nedeni nedir
İyi olmuş Crâck zaten illaki sorunları olucak 100tl verip alın rahat olun benim gibi .dotomatik sıkmayı nasıl açıyoruz kanka config içinde yok v1de v2 zaten hiç çalışmadı
knk delayı ne yapıcam neye göre yapıcam kanka bi yardım et1v açılması içiin delayı düşür veya yükselt
v1 config yok (olsa da çalışmaz gibi) ve v2 hiçbir türlü çalışmıyorBi türlü çalıştıramadım sorun nedir?
Evet neyse bekleriz artıkv1 config yok (olsa da çalışmaz gibi) ve v2 hiçbir türlü çalışmıyor
Admin Bey Bu durumda size %100 katılıyorum 2 kez düşünsün cümlesi biraz satıcıları korkuta bilir ban riskimi var falan die ve bu formumuzda satış yapanların sayısında alta çeker arkadasin o kastli yazmadıga inanmak istiyorum bu arada forumda birşey önermek istiyorum mesela örnek vermek gerekisre spam yapan arkadaslar oluor ve modaratörler işleri geregi direk ban atiyor fakat öncesinde 1 uyarı mesajı yollasalar
Çalışmıyor şuanda düzeltilir elbet.hocam bende mi çalışmıyor bu ? 1. de exe bile açılmadı 2. de de ateş etmiyor
Bende Çalışıyor.hocam bende mi çalışmıyor bu ? 1. de exe bile açılmadı 2. de de ateş etmiyor