- İletişim
Configinde auto diye bi kısım vardı orayı 1 yap çalışırkanka hile otomatik sıkmıyor v1de ayar nasıl çekeriz
Configinde auto diye bi kısım vardı orayı 1 yap çalışırkanka hile otomatik sıkmıyor v1de ayar nasıl çekeriz
dostum hilem pasteymis gibi ima ediyorsun ancak triggerbot yapimi sandigin kadar zor degil ben c#,python,c++gibi dillerde yazdim ama koruma sistemlerini yeni yeni ogreniyorum, kodlari goremedigin takdirde bukadar net konusma karsindaki kisinin neyi ne kadar bildigini bilemezsin ,ben bu triggerbotu yayinlamadan once private olarak sadece kendim kullaniyordum yani hicbir korumaya vesaire ihtiyacim yoktu, oyuzden okadar bilgim yoktu, c++ ta hile yazmak demek loaderlari,korumalari,sunuculari cok iyi yazmak demek degil sozlerine dikkat et.zaten public (githubta) dostum burda kendi yapımı olupta kırack yememiş birsürürü ürün var
knk nasıl kullanırız onu söyle bari zaten Crâck yedi :ddostum hilem pasteymis gibi ima ediyorsun ancak triggerbot yapimi sandigin kadar zor degil ben c#,python,c++gibi dillerde yazdim ama koruma sistemlerini yeni yeni ogreniyorum, kodlari goremedigin takdirde bukadar net konusma karsindaki kisinin neyi ne kadar bildigini bilemezsin ,ben bu triggerbotu yayinlamadan once private olarak sadece kendim kullaniyordum yani hicbir korumaya vesaire ihtiyacim yoktu, oyuzden okadar bilgim yoktu, c++ ta hile yazmak demek loaderlari,korumalari,sunuculari cok iyi yazmak demek degil sozlerine dikkat et.
Yeni versiyonuda bekliyor olacağımdostum hilem pasteymis gibi ima ediyorsun ancak triggerbot yapimi sandigin kadar zor degil ben c#,python,c++gibi dillerde yazdim ama koruma sistemlerini yeni yeni ogreniyorum, kodlari goremedigin takdirde bukadar net konusma karsindaki kisinin neyi ne kadar bildigini bilemezsin ,ben bu triggerbotu yayinlamadan once private olarak sadece kendim kullaniyordum yani hicbir korumaya vesaire ihtiyacim yoktu, oyuzden okadar bilgim yoktu, c++ ta hile yazmak demek loaderlari,korumalari,sunuculari cok iyi yazmak demek degil sozlerine dikkat et.
otomatik sıkmayı nasıl açıyoruz kanka config içinde yok v1de v2 zaten hiç çalışmadıYeni versiyonuda bekliyor olacağım
var kankada çalışmıyor info.txt configiçinde config yok
evet ismini config1 yapınca da çalışşmıyorvar kankada çalışmıyor info.txt config
ne yapmamız gerekiyor bu konuda ve bende v1 açılmadı. v2 de çalışmıyor nedeni nedirbilgisayar hızlarına göre arttırıp veya azalta bilirler
Kanka VMProtect atıp geçmişsin aynı sco abim gibidostum hilem pasteymis gibi ima ediyorsun ancak triggerbot yapimi sandigin kadar zor degil ben c#,python,c++gibi dillerde yazdim ama koruma sistemlerini yeni yeni ogreniyorum, kodlari goremedigin takdirde bukadar net konusma karsindaki kisinin neyi ne kadar bildigini bilemezsin ,ben bu triggerbotu yayinlamadan once private olarak sadece kendim kullaniyordum yani hicbir korumaya vesaire ihtiyacim yoktu, oyuzden okadar bilgim yoktu, c++ ta hile yazmak demek loaderlari,korumalari,sunuculari cok iyi yazmak demek degil sozlerine dikkat et.