♛KingsNeverDie♛
Uzman Üye
Hocam hile çalışmıyor bile boşuna neyi tartışıyosunuz
Tartışma değil ki bu görüş belirtme diyelim.
Hocam hile çalışmıyor bile boşuna neyi tartışıyosunuz
İyi olmuşKullanmak isteyen yine alıcak zaten naaptıysa 2 side çalışmıyo
niye almayayım adam emeğinin karşılığında belli ücret istiyor verip kullanıyorum,kullanmak için birilerinin kırmasını beklemiyorum.Ağlama sızlama değil fikir belirttim ayrıca mağdur müşteriler olur böyle durumlarda biraz empatiyle yaklaşın.Hileyi kırmak ayrı bir olay hilenin public bir forumda crackinin paylaşılması apayrı bir olay.Zaten çalışmıyor uzatmanın manası yokboyle dusunuyorsan hıleyı alma kanka her an cracklenicegi malum sonra sızlanman aglaman degıstırmez
Kimsenin kullanamaması dışında sorun yokHileye opansiyel delay ekledim kullanmayı bilene çalışıyor o kadar emek edip paylaştım ama siz hala 100tl vermek istiyorsanız buyrun verin kulanmayı bilen kulansın bilmeyen çalışmıyor desin iyi günler.
dostum o zaman insanlara nasıl kullanacaklarını açıkla konu bile çalışmıyora alınmış neyin kafası demekki admin yada modlarda denedi onlardada çalışmadı herhangi bir videoda yok konuda kanıtlayacak ? @L3G konu kilit lütfen.Hileye opansiyel delay ekledim kullanmayı bilene çalışıyor o kadar emek edip paylaştım ama siz hala 100tl vermek istiyorsanız buyrun verin kulanmayı bilen kulansın bilmeyen çalışmıyor desin iyi günler.
o konuda haklısın ama önce araştırman gerek public te var mı diye.çok saçma bir politika bu hileyi para verip kullananlara yazık oluyor.Para verip aldığımız şey publice çıkıyor