Valorant Undetected Trigger Bot | DolaPrime Premium Free

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boyle dusunuyorsan hıleyı alma kanka her an cracklenicegi malum sonra sızlanman aglaman degıstırmez
niye almayayım adam emeğinin karşılığında belli ücret istiyor verip kullanıyorum,kullanmak için birilerinin kırmasını beklemiyorum.Ağlama sızlama değil fikir belirttim ayrıca :D mağdur müşteriler olur böyle durumlarda biraz empatiyle yaklaşın.Hileyi kırmak ayrı bir olay hilenin public bir forumda crackinin paylaşılması apayrı bir olay.Zaten çalışmıyor uzatmanın manası yok

Hileye opansiyel delay ekledim kullanmayı bilene çalışıyor o kadar emek edip paylaştım ama siz hala 100tl vermek istiyorsanız buyrun verin kulanmayı bilen kulansın bilmeyen çalışmıyor desin iyi günler.

• Angry
Tepkiler: URF
hangi dedect oldu da kullansaydık bi :D

Hileye opansiyel delay ekledim kullanmayı bilene çalışıyor o kadar emek edip paylaştım ama siz hala 100tl vermek istiyorsanız buyrun verin kulanmayı bilen kulansın bilmeyen çalışmıyor desin iyi günler.
dostum o zaman insanlara nasıl kullanacaklarını açıkla konu bile çalışmıyora alınmış neyin kafası demekki admin yada modlarda denedi onlardada çalışmadı herhangi bir videoda yok konuda kanıtlayacak ? @L3G konu kilit lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt