Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin ne için yapıp birbirinize laf atmaktansa forumun içerik anlamında zenginleşmesine sevinseniz bence daha iyi olur. Konu için de kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Kimin ne için yapıp birbirinize laf atmaktansa forumun içerik anlamında zenginleşmesine sevinseniz bence daha iyi olur. Konu için de kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun.
Arkadaşlar birşey yaşamışlar bunu anlıyorum sorun yok. Fakat devam etmemelerini rica ettim güzelce. Zamanla göreceğiz değil mi?

Anlaşamayacağım birisi olmadığını sanmıyorum bu dünyada. İnsanlarla iletişimim iyidir mesleğim gereği :)

İşte bundan bahsediyorum güzel kardeşim. Sinirinden gözün hiçbirşey görmüyor ve bu denli dramalar oluşturuyorsun. Bu konuyu kapatıyorum şimdi yorumlarına cevap vermemeyi seçiyorum. Scofieldı savunmakla uğraşıcak değilim. Seninle onun arasında ki olay beni ilgilendirmez. Eğer benimle bir sorunun varsa güzel dille özelden yazabilirsin seve seve seninle konuşurum.

Yeni katılmama rağmen beni bile sıktı :(

Hayatım boyunca böyle birisi oldum aslında bu kibarlık değil insanlık benim gözümde. Herkesin böyle olması gerekiyor doğru anlaşma ve saygı için.

Rica ederim :)

Umarım dostum teşekkür ederim :)

İkinizin arasında bir konuşma var sanırsam, özelden devam edebilir misiniz arkadaşlar rica etsem :)

Laptoplar anakartları ve işletimleri gereği farklı bir sisteme sahip malesef. Masaüstü bilgisayar gibi kapsamlı değişikliklere elvermiyorlar. Bu yüzden :(

Deluxe ile herkesin bildiği dışında bir ilişkiniz mi var anlayamadım? Çünkü bir insan ancak sevgilisinin veya annesinin babasının adını bu kadar yüceltmeye çalışır.

Cesur yorumlar umarız c++ geçme cesaretini gösterdikten sonra yaşadığın patlamaya dönmez.

Cesur yorumlar umarız c++ geçme cesaretini gösterdikten sonra yaşadığın patlamaya dönmez.
Mesajını discord üzerinden arkadaşlarınla beraber Scofieldı ekleyerek söyleyebilirsin güzel kardeşim. Benimle muhattab değilsin ve tavrından dolayı zaten bende olmayacağım. İyi günler.
Spoofer HP Notebooklar için çalışmıyor
Malesef hp için spoofer bulmak gerçekten zor :(

Helal olsun . Kullanmayı denemeyi çok isterdim fakat public bir hilenin siz her ne kadar her gün güncellesenizde ban oranının yüksek olacağını düşünüyorum. Yani itliğine biri dosyaları riota bile atabilir olmayan görmediğimiz bir şey değil sonuçta. Ama helal olsun çok güzel ilerliyosun sen foruma gelince buralarım havasının değiştiğini kimse inkar edemez tebrik ederim. Elinize sağlık

Trace temizleme derken hangi uygulama acaba

resim 2021 06 12 235016

nediyosun askim

Helal olsun . Kullanmayı denemeyi çok isterdim fakat public bir hilenin siz her ne kadar her gün güncellesenizde ban oranının yüksek olacağını düşünüyorum. Yani itliğine biri dosyaları riota bile atabilir olmayan görmediğimiz bir şey değil sonuçta. Ama helal olsun çok güzel ilerliyosun sen foruma gelince buralarım havasının değiştiğini kimse inkar edemez tebrik ederim. Elinize sağlık
Çok teşekkür ederim umarım böyle devam eder herşey...
Trace temizleme derken hangi uygulama acaba
Uygulama değil tamamen otomatik kodlarla sağlanan birşey.
Herhalde Ülkemin güzel insanlarının tek bildiği şey kavga :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt