Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satış yapamayınca ücretsize geçtiğini bilmeyen yok dostum burda kahraman gibi göstermişsin :D gram bilgisi olmadığından koruyamadı koruyamadığından satamadı satamadığından ücretsiz veriyor zaten satamıyor niye elinde kalsın :D böyle ün toplamaya kalkmış bir sonraki satışı için eğer sizi düşünüp paylaştığını sanıyorsanız kafanıza yazık
doğruluk payı 99% olan bir yorum o_O

Bunu baya kişi görecek ve riot yetkilileri de görebilir hergun guncellemeniz gerekecek

OLUM BU NEY LAN EFSANE SIMDI OYUNDAYIM ANANI SATIM COK İYİ
Teşekkürler :)
Yaptığı kararı doğru buluyorum bu yorumu görüyorsa ona sevgilerimi iletiyorum :)
İletiyorum. Teşekkür ederiz :)
satış yapamayınca ücretsize geçtiğini bilmeyen yok dostum burda kahraman gibi göstermişsin :D gram bilgisi olmadığından koruyamadı koruyamadığından satamadı satamadığından ücretsiz veriyor zaten satamıyor niye elinde kalsın :D böyle ün toplamaya kalkmış bir sonraki satışı için eğer sizi düşünüp paylaştığınızı sanıyorsanız kafanıza yazık
Dr*** isimli forumda daha üst yetki alabilmek için burda ki yetkini bıraktığını duydum. Başkalarından daha iyi şeyler alınca emek verdiğin yeri satıp diğerine giden biri olarak konuşma tarzına bayıldım şahsen. Kimse kahraman olmak istemiyor, sen ve senin gibilerin aksine biz birileri bizim hakkımız da yanlış şeyler düşündüğünde düzeltmek için birşeyler yapmaya karar veriyoruz veya verdiriyoruz. Satışlarını ben bilemem fakat discord adresine girdiğimde hala aktif tonlarca müşterisini gördüm. Yani sadece Türkiye'de satamıyor ve birdaha Türkiye'de herhangi bir ürün satışı yapmıyıcak. İnsanları düşünüp düşünmediğini gelen güncellemeler ile göreceğiz ki güncellemeleri ben atacağıma göre kinini, sinirini, ezilmişliğini alıp köşene çekilebilirsin güzel arkadaşım. İyi günler diliyorum. Rica ediyorum insanlara olan sinirini, öfkeni böyle heryerde çirkin cümlelerle ifade etme. Bunlar gelecek hayatında senin için zararlı olur.
Umarım diğer satış siteleride bunu satmayı bırakır artık. Hepsi farklı methot kulanıyoz vesaire vesaire vesaire demeyi bırakır :D
Diğer satış sitelerinde bırakıcağını sanmıyorum çünkü aktif bir kitlesi olduğunu biliyorum. Fakat artık benim yüzümden sadece o değil kimse farklı method vesaire diyemeyecek. :D
doğruluk payı 99% olan bir yorum o_O
Düşmanlık duygularınız sizi ele geçirmiş. Kininizi başka bir konuda veya evdeki aile fertlerinize anlatabilirsiniz. Konumu kirletmeyin yoksa şikayet etmek zorunda kalacağım.
Bunu baya kişi görecek ve riot yetkilileri de görebilir hergun guncellemeniz gerekecek
Güncellemeleri bizzat ben yapacağım sorun yok.
zamanında dediği gibi diyelim "aRkAdaSLaR FrEE WeRSiOn GuLLaNmAYıN %100 BaN YiCeKsİnİz"
Komik bir arkadaşımızsın güldüm :)

@L33T yani diyorsun ki insanları düşündüğünüzden ücretsiz yaptınız deluxenin sizi yediğinden değil :d? sen bunu emreye falan anlat aşkm

Merhaba arkadaşlar, Forumda biraz gezindiğim de Scofield isimli arkadaşımız hakkında heryerde kötü yorumlar vs gördüm. Bende merakımdan gidip kendisi ile konuştum. Çünkü bu denli saldırganlığın bir sebebi olmalı diye düşündüm. Aynı şekilde forumdan 1-2 arkadaşla da konuştum fakat gördüğüm kadarıyla olaylar tamamen yanlış anlaşılmalardan ibaretti. Kendisi Türkiye'de satış yapmayı sadece uygun fiyatlı kaliteli ürün getirmek istediği için geldiğini söyledi. Bende Türkiye içerisinde bedava hileler çıkarmayı düşünen biri olarak kendisine bir teklifde bulundum ve beni kırmadı sağolsun. Spoofer ve ValoBot konusunda ortak bilgilerimizi birleştirerek tam bir derleme çıkardık. Umarım Scofield düşmanları benim hatrım için bu konuda gereksiz kirlilik ve gereksiz yalanlar atmazlar. Rica ediyorum... Güzel ülkemin güzel insanları şu ekonomi şartlarında onlarca yüzlerce dolar zevk için oynadıkları hilelere para vermemeli diye düşünüyorum.

H3QrXjU.png

Gelelim Özelliklerimize;
Bildiğiniz gibi ValoBot Legit external aimbottur. Pixelbot olarak geçer. Ayrıca içerisin de valorant & vanguard tracelerini tamamen temizleyen yani spoofer için recovery atmanıza gerek bırakmayan bir temizleyici ve spoofer bulunmaktadır. Kendisi ve ben Artık Türkiye'de hile satışı olmasına karşı olduğumuz için bu ürünü sadece Türkiye'ye ücretsiz olarak sunmayı tercih ettik. Güncellemeler tamamen benim tarafımdan yapılacaktır. Eğer ki bir yerde Crâck adı altında paylaşım görürseniz kesinlikle kullanmayın çünkü bedava paylaşılan bir ürünü kıran kişinin tek derdi insanlara virüs atmak veya gereksiz prim kasmaya çalışmaktır.

Nasıl Kullanıyoruz?
Kullanımı basit, tek yapmanız gereken hile exesini yönetici olarak çalıştırıp install demeniz. Kurulum bittikten sonra tekrar açarak run aimbot diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca hwid yasaklaması olan arkadaşlarımız da hwid spooferı kullanarak kullanmaya başlayabilirler.

Aimbot Özellikleri Nelerdir?
Klasik lolmenu özellikleri içermektedir.
- Aimbot
- Aimassist
- Fov
- Smooth
- Color
- Recoil Control System (Yakında bizzat tarafımca eklenecektir...)

Spoofer Özellikleri Nelerdir?
- Spooferımız satışta olan spooferla birebir aynıdır. Laptopların çoğunda ve Insyde bioslarda çalışmamaktadır. Yeni geliştirdiğim method ile bazı bilgisayarlarda bios update dahil istememektedir. Fakat ben genede en kesin sonuç veren adımları yazıyorum.
- Valorant & Vanguard Sil.
- Trace Temizlemeyi Kullan.
- Bios Update Yap.
- Spoofer çalıştır.

Güncellemeler Hakkında Bilgi?
- Söylediğim gibi güncellemeler ve source tamamen bendedir. Elimden geldiğince her 2-3 günde bir güncelleyeceğim. Yeni versiyonu her seferinde yorumlara bırakacağım veya bir yöneticiden rica ederek ekleteceğim. Hiçbir şüpheniz olmasın :)

İndirme Linki:
(İçerisine basit bir vmp pack atılmıştır sadece. Kırıp paylaşmaya kalkacak arkadaşlar kendinizi rezil etmeyin.)
Virustotal:
yaptığınız iş iyi güzel de böyle public olduktan sonra millet geliyor 1 haftaya banlanıyor bence salın herkes değerince satsın veya açtığın konudaki gibi herkes kendi colorbotunu yapıp ban yemeyecek şekilde bypasslasın yani böyle public paylaşmak saçma geliyor bana public olupta ban yedirmeyen hile var mı iyilik yapmaya çalışıyorsunuz falan ama spoofer'ın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar var ban yedikten sonra pc'si spoof desteklemeyecek insanlar var

yaptığınız iş iyi güzel de böyle public olduktan sonra millet geliyor 1 haftaya banlanıyor bence salın herkes değerince satsın veya açtığın konudaki gibi herkes kendi colorbotunu yapıp ban yemeyecek şekilde bypasslasın yani böyle public paylaşmak saçma geliyor bana public olupta ban yedirmeyen hile var mı iyilik yapmaya çalışıyorsunuz falan ama spoofer'ın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar var ban yedikten sonra pc'si spoof desteklemeyecek insanlar var
Hilenin methodu zaten public bi sıkıntı çıkarmaz paralı alıpta kullansalar burda freede kullansalar aynı şey.

@L33T yani diyorsun ki insanları düşündüğünüzden ücretsiz yaptınız deluxenin sizi yediğinden değil :d? sen bunu emreye falan anlat aşkm
Benimle hitap şekline dikkat etmeni rica ediyorum. Arkadaşın değilim veya bir yakının değilim. Kendi adıma konuşursam insanları düşündüğüm için yaptım. Scofield için düşünürsem gene aynısını söylerim. Ayrıca Deluxe sizi yediğinden derken? Gördüğün gibi ben bir satıcı falan değilim bedava paylaşımlar yapan biriyim sadece. Kimsenin beni yediği vesaire yok. Kimse o dediklerini bana yapamazda zaten. Benim kimseyle ne düşmanlığım var nede bir geçmişim. Böyle de olsun istiyorum. O yüzden kinini evinin tuvaletinde kusabilirsin. Bir yorum daha gönderirsen seni yönetime şikayet etmek zorunda kalacağım, yaptığın şey etik değil ve şu hesabına hiç uymuyor. Burda birilerine abi tavsiyeleri vermeye başlamak istemiyorum güzel kardeşim. Başka konulara gidebilirsin şimdi.
Şöyle ki public paylaşılanın parayla satılandan bir farkı yok güncelleme atıldığı sürece hepsi iyidir. Ben bu paylaşımı paylaştığım derlemeyi yapamıyacaklar için yayınladım.
Hilenin methodu zaten public bi sıkıntı çıkarmaz paralı alıpta kullansalar burda freede kullansalar aynı şey.
Eline sağlık.

Merhaba arkadaşlar, Forumda biraz gezindiğim de Scofield isimli arkadaşımız hakkında heryerde kötü yorumlar vs gördüm. Bende merakımdan gidip kendisi ile konuştum. Çünkü bu denli saldırganlığın bir sebebi olmalı diye düşündüm. Aynı şekilde forumdan 1-2 arkadaşla da konuştum fakat gördüğüm kadarıyla olaylar tamamen yanlış anlaşılmalardan ibaretti. Kendisi Türkiye'de satış yapmayı sadece uygun fiyatlı kaliteli ürün getirmek istediği için geldiğini söyledi. Bende Türkiye içerisinde bedava hileler çıkarmayı düşünen biri olarak kendisine bir teklifde bulundum ve beni kırmadı sağolsun. Spoofer ve ValoBot konusunda ortak bilgilerimizi birleştirerek tam bir derleme çıkardık. Umarım Scofield düşmanları benim hatrım için bu konuda gereksiz kirlilik ve gereksiz yalanlar atmazlar. Rica ediyorum... Güzel ülkemin güzel insanları şu ekonomi şartlarında onlarca yüzlerce dolar zevk için oynadıkları hilelere para vermemeli diye düşünüyorum.

H3QrXjU.png

Gelelim Özelliklerimize;
Bildiğiniz gibi ValoBot Legit external aimbottur. Pixelbot olarak geçer. Ayrıca içerisin de valorant & vanguard tracelerini tamamen temizleyen yani spoofer için recovery atmanıza gerek bırakmayan bir temizleyici ve spoofer bulunmaktadır. Kendisi ve ben Artık Türkiye'de hile satışı olmasına karşı olduğumuz için bu ürünü sadece Türkiye'ye ücretsiz olarak sunmayı tercih ettik. Güncellemeler tamamen benim tarafımdan yapılacaktır. Eğer ki bir yerde Crâck adı altında paylaşım görürseniz kesinlikle kullanmayın çünkü bedava paylaşılan bir ürünü kıran kişinin tek derdi insanlara virüs atmak veya gereksiz prim kasmaya çalışmaktır.

Nasıl Kullanıyoruz?
Kullanımı basit, tek yapmanız gereken hile exesini yönetici olarak çalıştırıp install demeniz. Kurulum bittikten sonra tekrar açarak run aimbot diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca hwid yasaklaması olan arkadaşlarımız da hwid spooferı kullanarak kullanmaya başlayabilirler.

Aimbot Özellikleri Nelerdir?
Klasik lolmenu özellikleri içermektedir.
- Aimbot
- Aimassist
- Fov
- Smooth
- Color
- Recoil Control System (Yakında bizzat tarafımca eklenecektir...)

Spoofer Özellikleri Nelerdir?
- Spooferımız satışta olan spooferla birebir aynıdır. Laptopların çoğunda ve Insyde bioslarda çalışmamaktadır. Yeni geliştirdiğim method ile bazı bilgisayarlarda bios update dahil istememektedir. Fakat ben genede en kesin sonuç veren adımları yazıyorum.
- Valorant & Vanguard Sil.
- Trace Temizlemeyi Kullan.
- Bios Update Yap.
- Spoofer çalıştır.

Güncellemeler Hakkında Bilgi?
- Söylediğim gibi güncellemeler ve source tamamen bendedir. Elimden geldiğince her 2-3 günde bir güncelleyeceğim. Yeni versiyonu her seferinde yorumlara bırakacağım veya bir yöneticiden rica ederek ekleteceğim. Hiçbir şüpheniz olmasın :)

İndirme Linki:
(İçerisine basit bir vmp pack atılmıştır sadece. Kırıp paylaşmaya kalkacak arkadaşlar kendinizi rezil etmeyin.)
Virustotal:
Hocam tek anlamadığım bu adamla bukadar kısa sürede nasıl samimi olduğunuz bikere konuşma stilleriniz hiç uyuşmuyor sen diyorsun güzel ülkemin güzel insanları o diyor türkler hiçbirşeyi haketmiyor türkiye kadar düşüq ıqlu bir ülke görmedim falan filan neyse yinede elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt