Yanında spoofer vermiş ama çok kullanıcı olunca çabuk dc oluyor göreceğiz.yaptığınız iş iyi güzel de böyle public olduktan sonra millet geliyor 1 haftaya banlanıyor bence salın herkes değerince satsın veya açtığın konudaki gibi herkes kendi colorbotunu yapıp ban yemeyecek şekilde bypasslasın yani böyle public paylaşmak saçma geliyor bana public olupta ban yedirmeyen hile var mı iyilik yapmaya çalışıyorsunuz falan ama spoofer'ın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar var ban yedikten sonra pc'si spoof desteklemeyecek insanlar var
ben de bir şüphelenmişim şahsen ama emin olamamıştım.Gerçek olmadığına inanmak istiyorum çünkü sco bu kadar kibar birisi değil@L33T senin scofield olduğunu bildiğimden öyle diyorum unuttun mu zamanında l33t#1337 hesabından konuşuyorduk bu arada geçmiş olsun para sevdan vardı deluxe mızrağını soktu (
para için ne kılığa girer o bi bilsenben de bir şüphelenmişim şahsen ama emin olamamıştım.Gerçek olmadığına inanmak istiyorum çünkü sco bu kadar kibar birisi değil
kendisi sco ip adresini sorgulatırsan zaten manisada yaşadığını görebilirsin yinede uğraşmış konu içinben de bir şüphelenmişim şahsen ama emin olamamıştım.Gerçek olmadığına inanmak istiyorum çünkü sco bu kadar kibar birisi değil
acaba ne zaman satışa başlayacak bu gösterişi, yakında satış kategorisine de adım atacak belli ki daha sonra deluxe "" bunu verecekkendisi sco ip adresini sorgulatırsan zaten manisada yaşadığını görebilirsin yinede uğraşmış konu için
Anlaşamayacağım birisi olmadığını sanmıyorum bu dünyada. İnsanlarla iletişimim iyidir mesleğim gereğiHocam tek anlamadığım bu adamla bukadar kısa sürede nasıl samimi olduğunuz bikere konuşma stilleriniz hiç uyuşmuyor sen diyorsun güzel ülkemin güzel insanları o diyor türkler hiçbirşeyi haketmiyor türkiye kadar düşüq ıqlu bir ülke görmedim falan filan neyse yinede elinize sağlık.
İşte bundan bahsediyorum güzel kardeşim. Sinirinden gözün hiçbirşey görmüyor ve bu denli dramalar oluşturuyorsun. Bu konuyu kapatıyorum şimdi yorumlarına cevap vermemeyi seçiyorum. Scofieldı savunmakla uğraşıcak değilim. Seninle onun arasında ki olay beni ilgilendirmez. Eğer benimle bir sorunun varsa güzel dille özelden yazabilirsin seve seve seninle konuşurum.@L33T senin scofield olduğunu bildiğimden öyle diyorum unuttun mu zamanında l33t#1337 hesabından konuşuyorduk bu arada geçmiş olsun para sevdan vardı deluxe mızrağını soktu
Yeni katılmama rağmen beni bile sıktıYanında spoofer vermiş ama çok kullanıcı olunca çabuk dc oluyor göreceğiz.
Scofield dramasi sıkmadı mi. İsteyen istediği kullansın. Sürekli atışma yormuyor mu?
Hayatım boyunca böyle birisi oldum aslında bu kibarlık değil insanlık benim gözümde. Herkesin böyle olması gerekiyor doğru anlaşma ve saygı için.ben de bir şüphelenmişim şahsen ama emin olamamıştım.Gerçek olmadığına inanmak istiyorum çünkü sco bu kadar kibar birisi değil
Rica ederimFaydalı bir paylaşım teşekkürler.
Umarım dostum teşekkür ederim@L33T Elinize sağlık ücretsiz olmasına sevindim ve scofield ile konuşup anlaşmanada sevindim. Umarım daha iyilerinide yaparsınız. ❤
İkinizin arasında bir konuşma var sanırsam, özelden devam edebilir misiniz arkadaşlar rica etsemkendisi sco ip adresini sorgulatırsan zaten manisada yaşadığını görebilirsin yinede uğraşmış konu için
Laptoplar anakartları ve işletimleri gereği farklı bir sisteme sahip malesef. Masaüstü bilgisayar gibi kapsamlı değişikliklere elvermiyorlar. Bu yüzdenaga bu laptoplarda nie çalışmıyor delirdim
acaba ne zaman satışa başlayacak bu gösteriş yakında satış kategorisine de adım atacak belli ki daha sonra deluxe "" bunu verecek