hwid banını kaldırıyor kankaSpoofer ne işe yarıyor bilmiyordum ne olur ne olmaz korur diye yapayım dedim oyunu sildi bilgisayardan ? bu ne ?
işe yaradımı ?Kendim reset attım. Baktım anakart seri no değişmiş gözüküyor. Valo insin bi işe yaramış mı öğrenicez
korkmaksPeki bizim forumda ip adresinden sorguladığımız zaman konumun manisa olarak çıkması ve skidfield arkadaşımızında manisada oturması? tesadüfmü bunlar
Kanka tamam da oyunu siliyor mu ? ben yanlış birşey mi yaptım oyunu tekrar yüklüyorum şimdi hileyi deneyemeden silindi oyunhwid banını kaldırıyor kanka
kanka zaten ilk adımda sana oyunu silmeni soyluyor belki sen silmedigin için program otomatik silmişdir bilemeyeizKanka tamam da oyunu siliyor mu ? ben yanlış birşey mi yaptım oyunu tekrar yüklüyorum şimdi hileyi deneyemeden silindi oyun
Valla kankam hiç öyle bi yazı görmedim spoofer koruyucu falan sandım dedim girmeden önce yapayım köklü oyun gitti, allahtan 100mbit internet var çok sürmeyecek yüklenmesi. Bu hile colorbot ve pixelbot gibi birşey mi ? yani dedected olmayacak bir şey mi kolay kolay, legit yazmışlar çünkü, ve sen denedin mi ? çalışır durumda mı şuanda.kanka zaten ilk adımda sana oyunu silmeni soyluyor belki sen silmedigin için program otomatik silmişdir bilemeyeiz
yakalanmaksherkez neyin ne olduğunu biliyor ortada kavga falan yok küçük atışmalar dönüyor sadece kendisini başkası gibi tanıtmaya çalıştığı için nokta olacağını düşünüyorum bunun.
kendisinin konuyu çocukça uzatmayacağını düşündüğümden atmıştım fakat başka kişilere sallamaya devam ediyor cevap vermemek en iyisi.yakalanmaks