👑 VALORANT SOFTHUB ✅UD✅ HACK | ESP-RADAR-AİMBOT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hwid yememe garantisi derken hocam hwid olayını ortadan kaldırıyoruzmu diyorsun xd

hwid yememe garantisi derken hocam hwid olayını ortadan kaldırıyoruzmu diyorsun xd
Mevcut hwid banın varsa spooferimiz mevcut ama yok ise bu hileyi kullanırken hwid yemiyorsun. Şahsen 5. hesabı banlattım. Bilerek banlanacak şekilde test ediyorum henüz hwid yemedim. Şuana kadar yiyen müşterimiz de olmadı. DC gelirseniz daha detaylı anlatırım :)

kullandım 1 günlük aldım ban davası olmadı en son saat rage açtım 1 el , ban yersem sadece hesap banı yerim hiçbir sıkıntı olmadı hilenin süresi bitti ayrıca hileyi satın aldığınız zaman eğer oyuna güncelleme gelirse size ekstra saat tanımlıyorlar bana da tanımlandı neyse ben memnun kaldım eksik yönlerini de söyleyiyim aimbotu çok ilginç wallhack konusunda da biraz takılmalı olabiliyor bu sistem ve internetle alaklaı olabilir, aimbot softlugu 1 ve fovu 10 yapıp v gibi bir tuşa sadece kafaya getirip yani çok küçük bir fovda legit oynarsan belli olmuyor kendi takım arkadaşın bile anlamaz ancak diğer türlü çok belli oluyor kayması softluğu artırınca direkt kafayı yiyor aimbot bir esprisi olmuyor

bu arkadaşlardan satın aldıysan bu arkadaşlar dc den destek olur ayrıca bendede oluyor amd işlemcim var onun bu denetim masasını sildim amdnin grafik falan ayarladığımız yerin düzeldi sorun
Bende Intel HD 4600 var (işlemcinin dahili şeyi) ve bunun zaten 1 tane grafik sürücüsü var bunu silemem ki. Siz tam nasıl yaptınız anlayamadım?

softhub un yapımcıları heralde önüne geleni reseller yapıyorlar bu ne arkadaş gördüğüm 11.i resellersın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt