matizx
Efsane Üye
Bu arkadaşlardan aldım bir günlük hiçbir sıkıntı cikmadiForumda 3 tane softhub satan yer var hangisinden alıcaz
Bu arkadaşlardan aldım bir günlük hiçbir sıkıntı cikmadiForumda 3 tane softhub satan yer var hangisinden alıcaz
Ücretsiz denememiz mevcut değil fakat, deneyen kişilerle irtibata geçebilirsin1 gün ücretsiz deneme olsa iyiydi
Herşeye katılıyorum ama pahalı konusuna katılmıyorumsıkıntı yok güzel hile bi tık pahalı ama yapacak bişey yok şartlar belli
discord bakabilir misiniz ?Herşeye katılıyorum ama pahalı konusuna katılmıyorum
kullandım 1 günlük aldım ban davası olmadı en son saat rage açtım 1 el , ban yersem sadece hesap banı yerim hiçbir sıkıntı olmadı hilenin süresi bitti ayrıca hileyi satın aldığınız zaman eğer oyuna güncelleme gelirse size ekstra saat tanımlıyorlar bana da tanımlandı neyse ben memnun kaldım eksik yönlerini de söyleyiyim aimbotu çok ilginç wallhack konusunda da biraz takılmalı olabiliyor bu sistem ve internetle alaklaı olabilir, aimbot softlugu 1 ve fovu 10 yapıp v gibi bir tuşa sadece kafaya getirip yani çok küçük bir fovda legit oynarsan belli olmuyor kendi takım arkadaşın bile anlamaz ancak diğer türlü çok belli oluyor kayması softluğu artırınca direkt kafayı yiyor aimbot bir esprisi olmuyorkullanan varsa ban yedi mi veya herhangi bir sorun yaşadı mı yazabilirse sevinirim.
bu arkadaşlardan satın aldıysan bu arkadaşlar dc den destek olur ayrıca bendede oluyor amd işlemcim var onun bu denetim masasını sildim amdnin grafik falan ayarladığımız yerin düzeldi sorunBana fikir verebilir misiniz bende bu softhubta esp ilk 1 maç attıktan sonra diğer maçlarda bozuluyor, bir gidiyor bir geliyor falan. Hile komple kapanmıyor ama çok tutukluk yapıyor. Bu sorun oyunu kapatıp açsam da düzelmiyor.
Sadece pcye restart atarsam düzeliyor yine 1-2 maç sonra sapıtıyor.
Dahili gpu yani işlemcinin gpusunu kullanıyorum acaba ondan mı bilmiyorum diğer birçok ayarlamaları yaptım olmuyor. Sanallaştırma kapalı, windows güncellendi, driverlar güncellendi, c++ tüm sürümler yüklü. Klasik bütün çözümleri yaptım olmuyor.