👑 VALORANT SOFTHUB ✅UD✅ HACK | ESP-RADAR-AİMBOT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır başkasından almıştım ama zaten herkeste softhub aynı diye ve siz de aktifsiniz diye buraya da sormak istedim sakıncası yoksa tabi.

Belki sorunumu çözen resellerdan alırım bir dahakine

Bir de şunu fark ettim bunun sanki bir süresi var ondan sonra bozuluyor gibi. Çünkü 1 saattir lobide hile açık şekilde afk kaldım ve az önce baktığımda kapanmış komple.
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını.
sunucumuza gelip destek alabilirsiniz. Çözebilirsek ne ala.
Beyler kullandım 4 ay cihaz banı attı garanti maranti yok insanları kandırmayın
Bizden aldığına dair kanıt ve ban yediğine dair kanıt sunar mısın ? Yoksa reportladım yorumunu ban yiyeceksın

Bizden aldığına dair kanıt ve ban yediğine dair kanıt sunar mısın ? Yoksa reportladım yorumunu ban yiyeceksın
konuyu baltalamaya çalışan boş bir mahlukat gibi görünüyor eğer kanıtı varsa bizzat özür dilerim bende raporladım

konuyu baltalamaya çalışan boş bir mahlukat gibi görünüyor eğer kanıtı varsa bizzat özür dilerim bende raporladım
gerçekten satın alıp da ban yiyen bir insan olsa, discorddan ulaşır gelip burda 1 ıq beyniyle yorum yapmaz :D o kadar belli ki amacı yani. Şey sanıyor yorumumu görücekler kimse almayacak ağğağaağğaa engelledim satış yapmasını asdmasdsaöç

Yorum atmak için yorum atmayın lütfen. Bu bir satış konusudur, herhangi bir sorun yaşıyorsanız ve garanti ettiklerimiz dışında bir şey yaşadıysanız, forumda bulunan şikayet formunu doldurarak yetkililer aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz. Yorumlarda ban yediğini dolandırıldığını söyleyen kişiler tespit edilip gerekli işlemler yapılıyor.

tiktokta bir arkadaş canlı yayın açıyor 15 dkda gözümün önünde 2 hesabı birden ban yedi ve sorun şuki cocuk abartmadan oynuyordu ama 2 hesap birden uçtu. Hwid yemedi hesap banı yedi hemen başka hesaba geçti bu kadar kısa sürede 2 hesap ban yemesi garip geldi bana

tiktokta bir arkadaş canlı yayın açıyor 15 dkda gözümün önünde 2 hesabı birden ban yedi ve sorun şuki cocuk abartmadan oynuyordu ama 2 hesap birden uçtu. Hwid yemedi hesap banı yedi hemen başka hesaba geçti bu kadar kısa sürede 2 hesap ban yemesi garip geldi bana
1 Kaç Güne Hwid Olarak Atıyor.

Son düzenleme:
yayında oldugu için ve yayında göstermek ıcın rage oynuyorlar. o izlediğin kişi ben olabılırım yayında 2 hesap banlattım herkes istedi diye.
1 Kaç Güne Hwid Olaram Atıyor.
allah allah. kime atmış kanıt gösterır mısın ?

yayında oldugu için ve yayında göstermek ıcın rage oynuyorlar. o izlediğin kişi ben olabılırım yayında 2 hesap banlattım herkes istedi diye.

allah allah. kime atmış kanıt gösterır mısın ?
Kafan mı güzel sana birşey demedim. Düzgün oku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt