Satıldı Valorant Satilik Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum belirttiğim gibi niyetim hesabı geri ç.ekmek değil komple satmak istediği hesapla alakalı tüm bilgileri vermeyede hazır olduğumu belirtiyorum ilk mailiyle beraber vericem zaten bilgi isterse onuda veririm
Anlıyorum seni güzel kardeşim kendini ifade etmende de sorun yok gayet ılımlı bir şekilde durumu anlatıyorsun paraya sıkıştığını oynamadığını ve bunu değerlendirerek para ihtiyacını karşılamak istiyorsun zaten seni tenzih ederek konuşuyorum konu sahibi sc4mmer demiyorum ki senle ne sohbetim var ne bir şey böyle bir şey demek benim haddime de değil sadece empati yapmanı istiyorum bir satıcı değilde alıcı olsaydın bu durumdan bilgin olsun istemez miydin? kim olsa isterdi yarın öbür gün ne ile karşılaşabileceği ihtimalleri bilmeyi hayırlı satışlar diliyorum sana 1k kimine göre fazla kimine göre az değerlendirilebilir mi tabi ki değerlendirilebilir 1k ya böyle bir char almak gayet iyi skinler de güzel en azından benim sevdiğim skinler ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye de ederim hesap fiyatına göre güzel alana da satana da hayırlı olsun mutlu günler geçirmeniz dileğiyle <3

Anlıyorum seni güzel kardeşim kendini ifade etmende de sorun yok gayet ılımlı bir şekilde durumu anlatıyorsun paraya sıkıştığını oynamadığını ve bunu değerlendirerek para ihtiyacını karşılamak istiyorsun zaten seni tenzih ederek konuşuyorum konu sahibi sc4mmer demiyorum ki senle ne sohbetim var ne bir şey böyle bir şey demek benim haddime de değil sadece empati yapmanı istiyorum bir satıcı değilde alıcı olsaydın bu durumdan bilgin olsun istemez miydin? kim olsa isterdi yarın öbür gün ne ile karşılaşabileceği ihtimalleri bilmeyi hayırlı satışlar diliyorum sana 1k kimine göre fazla kimine göre az değerlendirilebilir mi tabi ki değerlendirilebilir 1k ya böyle bir char almak gayet iyi skinler de güzel en azından benim sevdiğim skinler ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye de ederim hesap fiyatına göre güzel alana da satana da hayırlı olsun mutlu günler geçirmeniz dileğiyle <3
eyvallah sağol

kanka 1 tane bile alıcak yokmu şu hesabı heryerede yazdık 1 kişi bile yok alıcam diyen

Kardeşim adamın ne verip vermemesi değil bizim savunduğumuz konu, alacak arkadaşlara bilgilendirme yapıyoruz ileride karşılaşabileceği bir durumdan söz ediyoruz bunu bilerek alsın biz adam sc4mmer demiyoruz ama içini de bilmiyoruz satıcı kardeşimi tenzih ederek konuşuyorum ama belkide satıştan 1 ay sonra bilgilerle riot'a ticket atıp hesabı geri alacak alan arkadaşta noldu lan şifremi kim değişti diye triplere girmesin bilinçlensin ve bunun bilincinde satın alsın diye uğraşıyoruz
bak yapabilir yapamaz demiyorum ama bunu hesap satan herkes yapabilir zaten

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hile kullanildimi hesapta

bak yapabilir yapamaz demiyorum ama bunu hesap satan herkes yapabilir zaten
Evet aynen öyle bunu hesap satan herkes yapabilir ve biz de bunu anlatmaya çalıştık alırken bunları göz önünde bulundurun demek istedik sen de yeni hesap açmanın saçmalık olduğunu bu tarz hesap almanın saçma olmadığını düşünmüşsün, farklı bir görüş açısı.

Hile kullanildimi hesapta
hayır hiçbirzaman hile kullanmadım

Evet aynen öyle bunu hesap satan herkes yapabilir ve biz de bunu anlatmaya çalıştık alırken bunları göz önünde bulundurun demek istedik sen de yeni hesap açmanın saçmalık olduğunu bu tarz hesap almanın saçma olmadığını düşünmüşsün, farklı bir görüş açısı.
sizde haklısınız sonuçta paranızın boşuna gitmesini istemiyorsunuz hak veriyorum ama ben hesabın baştan sona kadar tüm bilgilerini vermeye hazırım gerçekten para lazım diye satıyorum oyunu saldım başka oyunlar oynuyorum artık sarmıyo valo alıcıda çıkmadı halen : )

hayır hiçbirzaman hile kullanmadım

sizde haklısınız sonuçta paranızın boşuna gitmesini istemiyorsunuz hak veriyorum ama ben hesabın baştan sona kadar tüm bilgilerini vermeye hazırım gerçekten para lazım diye satıyorum oyunu saldım başka oyunlar oynuyorum artık sarmıyo valo alıcıda çıkmadı halen : )
İtempazar'a ilanını koyarsan almayı düşünebilirim koyduysan bana dm'den yolla

1 kişi yokmu kanka hesabı alıcak alın artık ya cidden kanka para lazım acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt