TR1PG4NG
Diamond Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Anlıyorum seni güzel kardeşim kendini ifade etmende de sorun yok gayet ılımlı bir şekilde durumu anlatıyorsun paraya sıkıştığını oynamadığını ve bunu değerlendirerek para ihtiyacını karşılamak istiyorsun zaten seni tenzih ederek konuşuyorum konu sahibi sc4mmer demiyorum ki senle ne sohbetim var ne bir şey böyle bir şey demek benim haddime de değil sadece empati yapmanı istiyorum bir satıcı değilde alıcı olsaydın bu durumdan bilgin olsun istemez miydin? kim olsa isterdi yarın öbür gün ne ile karşılaşabileceği ihtimalleri bilmeyi hayırlı satışlar diliyorum sana 1k kimine göre fazla kimine göre az değerlendirilebilir mi tabi ki değerlendirilebilir 1k ya böyle bir char almak gayet iyi skinler de güzel en azından benim sevdiğim skinler ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye de ederim hesap fiyatına göre güzel alana da satana da hayırlı olsun mutlu günler geçirmeniz dileğiyle <3dostum belirttiğim gibi niyetim hesabı geri ç.ekmek değil komple satmak istediği hesapla alakalı tüm bilgileri vermeyede hazır olduğumu belirtiyorum ilk mailiyle beraber vericem zaten bilgi isterse onuda veririm