Satıldı Valorant Satilik Hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1k diye düşünmüşsün de bence ucuza satıyorsun İTEMSATIŞ ve İTEMPAZAR'da da ilanın var galiba oradaki ilanlara bak senin hesabının altında olan hesapları adamlar ne kadara satıyor
doğru söylüyosun kanka ama para lazım millette kalkıp 2k felan vermiceğine göre direk 1k ile hesaptan kurtulmak istiyorum zaten oynamiom en azından para geçsin elime

doğru söylüyosun kanka ama para lazım millette kalkıp 2k felan vermiceğine göre direk 1k ile hesaptan kurtulmak istiyorum zaten oynamiom en azından para geçsin elime
kanka millet 2k falan vermicek diye düşünme bana kalırsa 1kya koyup hesaptan hemen kurtulmaya da çalışma oyunu oynamayabilirsin ama 2k gayet temiz para çalışmadan etmeden ne güzel kazanacaksın eline 1k geçmektense biraz bekle 2k geçsin?

kanka millet 2k falan vermicek diye düşünme bana kalırsa 1kya koyup hesaptan hemen kurtulmaya da çalışma oyunu oynamayabilirsin ama 2k gayet temiz para çalışmadan etmeden ne güzel kazanacaksın eline 1k geçmektense biraz bekle 2k geçsin?
doğruda kanka şuan yapcak bişey yok 1k satiyim gitsin

ilk mail geri çekilmiyor mu :D bana sc4m gibi geldi yanlıs anlama. sadece rgx karambit 1000 tl zaten
sc4m mı bende bilemiyorum fakat harbiden benimde bahsettiğim konuda o aslında rgx karambit direkt olarak 1k zaten bende anlamadım valla

sc4m mı bende bilemiyorum fakat harbiden benimde bahsettiğim konuda o aslında rgx karambit direkt olarak 1k zaten bende anlamadım valla
kanka valla bi çözemedim sc4m yorumlarını fiyatı 2k yapıyom ozaman ilk mailde komple vericem bütün herşeyi üstüne yapsın adam teli vs bilemem ama komple hesabı satmak istiyom hızlı bi şekilde para lazım acilinden çekilme gibi bi durumu olmaz hesap bomboş duruyodu banada para lazım hesabı satiyim dedim

ilgilenen varsa elimde ucuza boğaz köprüsü var

hesabın maili olarak ne kullanıyosun gmail microsoft yandex?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt