tamamdır istek attımekle beni aksam alicam direk okuldayim suan amerikadayim zelq.dll aksam yazicam
tamamdır istek attımekle beni aksam alicam direk okuldayim suan amerikadayim zelq.dll aksam yazicam
kanka komple hesabı satmak istiyorum ilk mailiyle beraber vericeğimide söyledim hesabın tüm bilgilerini vermeyede hazırım zaten ne bilgisi istiyosanız vericm ilk açtığım 2 ajana kadar hatırlıyorum sıkıntı yok komple satmak istiyorum hesabıİstediğiniz Kadar ilk maili verin yeterli bilgi varsa gayet geri çekilir bu heryerde böyle bu şeylere güvenmeyin kendiniz alın
Versende önemli birşey değil istediğin zaman alabilirsin hesabı geri insanları bilgilendiriyorum hesabı kuran biri istediği gibi istediği hesabın ilk maili bilgileri vs bile verse geri çekebilirlerkanka komple hesabı satmak istiyorum ilk mailiyle beraber vericeğimide söyledim hesabın tüm bilgilerini vermeyede hazırım zaten ne bilgisi istiyosanız vericm ilk açtığım 2 ajana kadar hatırlıyorum sıkıntı yok komple satmak istiyorum hesabı
onu bunu bilmem kanka ben hesabın ilk mailiyle tüm bilgileriyle vermeye hazırım para lazım acil zaten oynamıyom saldım valoyu hesabı çekme gibi bi niyetimde yok dediğim gibi tüm bilgileriyle vericemVersende önemli birşey değil istediğin zaman alabilirsin hesabı geri insanları bilgilendiriyorum hesabı kuran biri istediği gibi istediği hesabın ilk maili bilgileri vs bile verse geri çekebilirler
kanka dünde biri öyle dedi yorummu kasion bilmiom ama 2k felan koyuncada sc4m diyolar bi acayip1k ucuz bunun için daha pahalıya sat benced
kanka adam daha gotunumu versin itemsatisdan alcagin hesaplarda boyle zaten bastan hesap acmak sacmalikVersende önemli birşey değil istediğin zaman alabilirsin hesabı geri insanları bilgilendiriyorum hesabı kuran biri istediği gibi istediği hesabın ilk maili bilgileri vs bile verse geri çekebilirler
kanka adam daha gotunumu versin itemsatisdan alcagin hesaplarda boyle zaten bastan hesap acmak sacmalik
dostum belirttiğim gibi niyetim hesabı geri ç.ekmek değil komple satmak istediği hesapla alakalı tüm bilgileri vermeyede hazır olduğumu belirtiyorum ilk mailiyle beraber vericem zaten bilgi isterse onuda veririmKardeşim adamın ne verip vermemesi değil bizim savunduğumuz konu, alacak arkadaşlara bilgilendirme yapıyoruz ileride karşılaşabileceği bir durumdan söz ediyoruz bunu bilerek alsın biz adam sc4mmer demiyoruz ama içini de bilmiyoruz satıcı kardeşimi tenzih ederek konuşuyorum ama belkide satıştan 1 ay sonra bilgilerle riot'a ticket atıp hesabı geri alacak alan arkadaşta noldu lan şifremi kim değişti diye triplere girmesin bilinçlensin ve bunun bilincinde satın alsın diye uğraşıyoruz