Ghosty e çöp dedi diye cevap verdim senin için en iyi hile satıcı ne o zaman söylede bilelim birçijıkfasıkmfkmaskmfaskmfkmasfkm la adam aimbot dedikçe millet bok bok hileler önerip çağırıyor
Ghosty e çöp dedi diye cevap verdim senin için en iyi hile satıcı ne o zaman söylede bilelim birçijıkfasıkmfkmaskmfaskmfkmasfkm la adam aimbot dedikçe millet bok bok hileler önerip çağırıyor
ghosty çöpün çöpüGhosty e çöp dedi diye cevap verdim senin için en iyi hile satıcı ne o zaman söylede bilelim birçi
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.bunuda onermem
sana onerılerını soranmı oldu banned.bunuda onermem
Priv falan hikaye kendi yazdığım colorbotu kullanıyorum riot 100 oyun sonra banladi eninda sonunda hesap banlaniyorHocam esp istemiyorum only aimbot yada colorbot yeterli ama priv olması önemli kullanan varsa yardımcı olabilir resel ürün istemiyorum
Yok hocam var priv hileler legit oynadığın sürece ban yemezsin bence legitden kastım gerçekten hileden ufak bi destek almakPriv falan hikaye kendi yazdığım colorbotu kullanıyorum riot 100 oyun sonra banladi eninda sonunda hesap banlaniyor
Aldım ban yedim 10 gün sonra hatta çoğu kullanıcı ban yedi bir bilgisayar daha aldım o yüzden daha öyle resel olarak satan kişilerden ürün almak istemiyorum@mubarekpapaz gamebreaker sadece aimi olan private versiyonu vardı ona bakabilirsin
privinden mi yedin o sıra banwaveden cogu hile patladı diye biliyorum baska aklıma priv gelmedi yabancılardan bakmanı oneririrmAldım ban yedim 10 gün sonra hatta çoğu kullanıcı ban yedi bir bilgisayar daha aldım