Arıyorum Valorant priv hile

Bilgisayar ban yemeyecek yani doğrumu sadece hesap gidecek bunu öğrenmeye çalışıyorum
knk 1 ay önce gamerbrekarın private ini kullandım gayet iyiydi hatta rage oynadım baya bi dayandı ama çok pahalı dahada iyi bir private bulursan banada haber verirmisin denemek isterim açıkçası

sadece hesap diye biliyorum bende kullanıyorum sadece hesaplar patlıyor oda cok rep yiyince olan birşey
Kullandığın nedir hocam

knk 1 ay önce gamerbrekarın private ini kullandım gayet iyiydi hatta rage oynadım baya bi dayandı ama çok pahalı dahada iyi bir private bulursan banada haber verirmisin denemek isterim açıkçası
Gamebreakerden 15 gün sonra ban yedim diğer müşterileri de ban yedi gördüğüm 4 5 kişi kanaldan resel hilelere bakmıyorum o yüzden

öyle bir şey yok hesap banı falan hikaye hwid yiyorsun oturuyorsun yalanın anlamı yok
kanka dedim ya bi fikrim yok, değişiyor yani o ban hwid atmayıp delaya düşüp delayın 1 hafta sürdüğünüde gördüm şans işi tamamı ile

Arkadaşlar buradaki satıcılar değilde kullananlardan istiyorum parası mühim değil sadece aimbot kullanıyorum sade aimbotlu bir hile arıyorum sağlam güvenilir legit oynuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
discord.gg/unrankedstore gel dost yardımcı olalım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt