aygitk0caman
Diamond Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
bildiğin ud skinchanger kankaUd skinchanger? aklhdjapksdşalkhdaşlskhda o nasıl oluyor
bildiğin ud skinchanger kankaUd skinchanger? aklhdjapksdşalkhdaşlskhda o nasıl oluyor
dc varsa konusalımKullandığın nedir hocam
Gamebreakerden 15 gün sonra ban yedim diğer müşterileri de ban yedi gördüğüm 4 5 kişi kanaldan resel hilelere bakmıyorum o yüzden
ghosty dt balon hile valorantın kurucusu ghostyle dalga geçiyorAz önce ghosty den ban yedim arkadaş bypass aç hileyi öyle kullan diyor bypass açınca 50 FPS alıyorum PC ölüyor galiba bu hile işini birakacam
Biraz para biriktir daha iyisini al ghosty diye birisi yok artık öldü o öldüAz önce ghosty den ban yedim arkadaş bypass aç hileyi öyle kullan diyor bypass açınca 50 FPS alıyorum PC ölüyor galiba bu hile işini birakacam
Kendim yazsam daha az yorulurdumBiraz para biriktir daha iyisini al ghosty diye birisi yok artık öldü o öldü
Mubarekpapaz53dc varsa konusalım
Colorbotta kendin Python ile kendin yaz oyun dosyalarına müdahale etmedigin için ban riski 0 ben killaniyorumMubarekpapaz53
Arkadaşlar bilindik patlak reseller hile aramıyorum kullanan varsa uzun zamandır priv olan biri önersin sadece aimbot colorbotda olur
Kanka hiç anlamıyorum o tarz işlerden yardımcı olacak birini arıyorum o yüzden ban yemekten gına geldi artıkColorbotta kendin Python ile kendin yaz oyun dosyalarına müdahale etmedigin için ban riski 0 ben killaniyorum