Valorant OrionWare Spoofer Crâcked | Vanguard, EAC, BattlEye | TibetUlubey Presents

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ne ChatGPT kullanıldı ne de UnknownCheats'den dosya alındı. Epvpers ve CheatGlobal dışında forum kullanmıyorum zaten, diğer forumlar çok karışık Epvpers de dahil, tek kullanma sebebim ticaret. Yazık işte cahil evladı tibet zırvalıyor.

Bilgisayar başında Patos cipsini yemekten başka bir şey yapmıyorsun hala kıralım diyorsun. Keşke az yorumları okusaydın be evladım, adamın tüm logları her girişte geliyor, sigma patch ouahahshshbdd. Bir obez napar iyi biliyorsun, yazık abi adam şizofren kendini bodybuilder sanıyor obezin teki kamera sağ olsun luahahahshbdd.
chatgpt de yok unknowncheats de yok abilerden alınma efi pasteleme var zaten :D daha fazla prim yok sana istedigini yaz be 14 yasındakı cocuga bu kadar ilgi fazla

Birazdan elitepvpers ile de iletişime geçip dosyaları gönderip banlatıyorum seni xD

• Haha
Tepkiler: qcd
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
chatgpt de yok unknowncheats de yok abilerden alınma efi pasteleme var zaten :D daha fazla prim yok sana istedigini yaz be 14 yasındakı cocuga bu kadar ilgi fazla
Efi pastelemeye gümledim obez.
Birazdan elitepvpers ile de iletişime geçip dosyaları gönderip banlatıyorum seni xD
Kanka sana neden başarısızlık bu kadar koydu ben anlamadım, satış konum bile yok. Yazık harbiden yan emekli mod hesabındanda konu düzeni oturmuş mu diye bakıyor. Bende ghostynin efilerini atıp banlatıcam şimdi Puahahshshd

Neye kaçak kullandığın Ghosty paneline 2.000 fake üyeye 150 sahte voucha ve ayda 10.000 ödediğin cahil developerlerine mi 😂
Screenshot_4.png

44442.png

Screenshot_5.png

:/

hile var mı hile
ban yiyelimde kullanalım

Arkadaşlar bende Ghostyi kırdım kanıtımda yarın efilerini atıyorum master crackerim en azından waryine yalvarmadım aw

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt